.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 14:26

Moto Travel Greece - Πενθήμερη περιήγηση στην Κεντρική Ελλάδα

Πενθήμερη οργανωμένη εκδρομή που περιδιαβαίνει τοπία μοναδικής ομορφιάς και σημαντικά ιστορικά μέρη της Κεντρικής Ελλάδας στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Το ταξίδι ξεκινά από την Αθήνα με πρώτη στάση τους Δελφούς και το παγκοσμίως διάσημο Μαντείο, με διανυκτέρευση στην κοντινή κοσμοπολίτικη Αράχωβα. Στη συνέχεια, τη δεύτερη μέρα, η ομάδα παίρνει πορεία για το Καρπενήσι, με στάσεις στην πανέμορφη Ναύπακτο και το ιστορικό μοναστήρι Προυσού, ενώ η επόμενη μέρα του ταξιδιού περνά από τη λίμνη Πλαστήρα για να καταλήξει σε ένα τόπο ξακουστό σε όλον τον κόσμο, τα Μετέωρα.

Στρέφοντας την πυξίδα προς Ανατολάς, η τέταρτη μέρα ακολουθεί τον Αχελώο ποταμό για μια διαδρομή μέσα σε πανέμορφη φύση και παραδοσιακά χωριά, κάνει στάση στη μοναδική εκκλησία των Βαλκανίων με 13 τρούλους στα Δολιανά Τρικάλων και επισκέπτεται το μνημείο του βασιλιά Λεωνίδα και των 300 Σπαρτιατών που έπεσαν στις Θερμοπύλες πριν καταλήξει για διανυκτέρευση στα Καμμένα Βούρλα, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν με θαλάσσια μπάνια και σπα.

mototravelgreece

Η πέμπτη και τελευταία μέρα βάζει την Εύβοια στον χάρτη του ταξιδιού, περνώντας με φέρι από την Αρκίτσα και κατηφορίζοντας τη δυτική ακτή προς τη Χαλκίδα, όπου και ουσιαστικά τελειώνει το κυρίως μέρος της εκδρομής. Από και απομένει μόνο η επιστροφή στη βάση, στην Αθήνα.

Η πενθήμερη εκδρομή στην Κεντρική Ελλάδα θα γίνει από 26 ως και 30 Σεπτεμβρίου και υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Proussos

Οι συμμετέχοντες μπορούν να νοικιάσουν μοτοσυκλέτα από τη Moto Travel Greece για τη διαδρομή, επιλέγοντας μεταξύ δημοφιλών μοντέλων BMW, Yamaha, Benelli και στην τιμή περιλαμβάνονται όλες οι διακυντερεύσεις, ξεναγός, πρωινό και δείπνο κάθε μέρα, ασφάλιση και όλοι οι φόροι.

Μάθετε περισσότερα και κλείστε θέση εδώ: mototravelgreece.com/guided-tours/Central-Greece-5-Day-Guided-Motorcycle-Tour-GT03.html

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 14:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon