.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 17:15

Kosmoride - To νέο e-shop της ήρθε και αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των e-bikes

[Δελτίο Τύπου]

To e-shop της Kosmoride ήρθε και κάνει τη διαφορά στη μικροκινητικότητα προσφέροντας τη δυνατότητα στον χρήστη να πραγματοποιήσει την αγορά ενός e-bike με εύκολο και ασφαλή τρόπο.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα στο kosmoride.gr αποτελεί ένα νέο εναλλακτικό σημείο πώλησης των προϊόντων της με σκοπό να εκπληρώσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και στο διαδίκτυο. Με τον τρόπο αυτό προσφέρει την ίδια γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων και αξεσουάρ που διατίθενται στο σύνολο του δικτύου των καταστημάτων της καλύπτοντας  αποστολές σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

To νέο e-shop της Kosmoride που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί με φιλικό τρόπο προς το χρήστη σε κινητό, υπολογιστή ή tablet, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να πραγματοποιούν τις αγορές τους με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια σε ένα λειτουργικό online περιβάλλον.

Οι επισκέπτες στο e-shop έχουν την ευκαιρία να βρουν e-bikes και αξεσουάρ µέσω της ονομασίας τους, ανά μάρκα και ανά τύπο, ενώ η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Από το 2020 η Kosmoride έχει μπει δυναμικά στην αγορά του e-mobility στην Ελλάδα με καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, και Πάτρα διαθέτοντας τις κορυφαίες μάρκες ηλεκτρικών ποδηλάτων από όλο τον κόσμο. Τα καταστήματα της Kosmoride περιμένουν το κοινό για να δει από κοντά τα κορυφαία ηλεκτρικά ποδήλατα και να ζήσει την εμπειρία ενός test ride με το ηλεκτρικό ποδήλατο της επιλογής του.

Επιπλέον, μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν το καινούριο τους ηλεκτρικό ποδήλατο από την Kosmoride με 40% επιστροφή της αξίας του, κάνοντας τη βιώσιμη μετακίνηση πιο προσιτή για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες, το πλήρες δίκτυο της Kosmoride και το νέο e-shop είναι διαθέσιμα στο kosmoride.gr.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon