.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 14:39

Muvus - Νέος Γενικός Διευθυντής ο κύριος Λουκάς Διαμαντόπουλος

[Δελτίο Τύπου]

Η Muvus, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Polaris, CFMOTO, Royal Enfield και Niu ανακοινώνει την ένταξη του κυρίου Λουκά Διαμαντόπουλου στην διοικητική της δομή, ως νέου Γενικού Διευθυντή.

Ο κ. Διαμαντόπουλος, που είναι πτυχιούχος Οικονομικών με μεταπτυχιακό στις θεωρίες του διεθνούς εμπορίου και οικονομικής ανάπτυξης, έχει πολύχρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις στον χώρο του δικύκλου, του αυτοκινήτου και των συμβουλευτικών υπηρεσιών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει Εμπορικός Διευθυντής της Yamaha Motor Hellas, Διευθυντής Marketing Fiat στην Fiat Auto Hellas, Γεν. Διευθυντής της Ι.Ε. Κοντέλλης και Διευθυντής Auto Consulting στην TUV-SUD Ιταλίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 14:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon