.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 14:10

BMW Motorrad - Εξοπλισμός Αναβάτη, Συλλογή 2021

Ο εξοπλισμός αναβάτη BMW Motorrad για τη νέα σεζόν του 2021 συνδυάζει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και μοντέρνα σχεδίαση.

Η BMW Μotorrad παρουσιάζει το GS Carbon Evo, ένα πολυτελές κράνος εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφάλειας.

Το σύστημα MIPS – αρκτικόλεξο του Multi-directional Impact Protection System – περιορίζει τον κίνδυνο των μοχλικών δυνάμεων που αναπτύσσονται στο κεφάλι σε συγκεκριμένες γωνίες πρόσκρουσης καθιστώντας το GS Carbon Evo ακόμη πιο ασφαλές από πριν.

Η γκάμα στολών αναβάτη BMW Motorrad έχει εμπλουτιστεί για το 2021: η PaceDry Adventure είναι μία αντιανεμική και αδιάβροχη φόρμα enduro με ειδική φόδρα Z-Line η οποία αναπνέει ιδιαίτερα χάρη στη μεμβράνη BMW Climate . Η φόρμα Rallye Pro διαθέτει νέο σύστημα αερισμού για ακόμη καλύτερη άνεση. Η δημοφιλής από το 2017 AirFlow Premium , παρουσιάζεται επίσης αναβαθμισμένη το 2021. Το ευάερο jacket είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό στις τριβές υλικό Schoeller-Dynatec και διαθέτει προστατευτικές επωμίδες και επαγκωνίδες NP2.

Το καλοκαιρινό SummerXcursion blouson jacket είναι μία νέα προσθήκη στη γκάμα BMW Motorrad για το καλοκαίρι του 2021. Πρόκειται για ένα κομψό και ελαφρύ jacket μοτοσικλέτας για τον άντρα και τη γυναίκα. Όσο για το City Summe r , είναι ένα jacket μοτοσικλέτας σε στιλ φούτερ.

Τα νέα αθλητικά KnitLite της BMW Motorrad ταιριάζουν ιδανικά με το συγκεκριμένο jacket. Είναι σήμερα τα μοναδικά sneaker με τεχνολογία 3D-Knit με πιστοποιημένο δείκτη προστασίας 1 και σόλα που εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα στο πόδι.

Τα ιδιαίτερα πρακτικά ισοθερμικά με αντιβακτηριδιακή επεξεργασία εξασφαλίζουν ζεστή και άνετη οδήγηση για το χειμώνα του 2021. Οι καλοκαιρινές συλλογές είναι φτιαγμένες από πολύ λεπτά και ελαφριά υλικά, ενώ οι χειμερινές αντίστοιχα χρησιμοποιούν θερμά, χνουδωτά υλικά προστασίας από το κρύο.

Για τους μοτοσικλετιστές που προσέχουν το στυλ τους, η BMW Motorrad παρουσιάζει τη νέα συλλογή Heritage. Για παράδειγμα, η ρετρό σχεδίαση του κράνους Bowler Gunmetal θα εντυπωσιάσει τους πιο μοντέρνους αναβάτες. Την προσοχή μας αξίζει επίσης το βαμβακερό jacket Machinist waxed σε μαύρο χρώμα, το οποίο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Το casual αυτό jacket διαθέτει ιδιαίτερα διακριτικές επωμίδες και επαγκωνίδες NP-Flex, ενώ είναι και αδιάβροχο.

Για επισκόπηση της νέας συλλογής και της τρέχουσας γκάμας εξοπλισμού αναβατών της BMW Motorrad επισκεφθείτε τον ιστότοπο ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon