Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 12:16

SYM Maxsym TL – Ανακοινώθηκε νέα μειωμένη τιμή!

Καθώς περιμένουμε το νέο σπορ σκούτερ της SYM να έρθει στην Ελλάδα, σημειώνουμε μια πολύ ευχάριστη είδηση σχετικά με την τιμή του.

Όταν είχε αρχικά ανακοινωθεί το νέο SYM Maxsym TL, η τιμή του στην Ελλάδα οριζόταν στα €6,995, προκαλώντας λογικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στη συνέχεια είχαμε την τιμή να παραβρεθούμε στην Πανευρωπαϊκή του παρουσίαση στην Πορτογαλία, όπου οδηγήσαμε και ευχαριστηθήκαμε την πρώτη αυτή επαφή μαζί του, ενώ με την επιστροφή μας στην Ελλάδα η τιμή είχε αναδιαμορφωθεί στα €7,200-7,400, σύμφωνα με την επίσημη Ελληνική ιστοσελίδα του μοντέλου.

Τώρα ωστόσο έχουμε ευχάριστα νέα, καθώς η τιμή του Maxsym TL επέστρεψε στην αρχική της αξία, δηλαδή στα νοστιμότατα €6,995.

Πρόκειται για μια λιανική τιμή που προκαλεί αίσθηση, ειδικά με δεδομένο ότι ο κοντινότερος ανταγωνιστής του στη δικύλινδρη σπορ κατηγορία βρίσκεται πάνω από τα €9,500 (KYMCO AK550), ενώ οι άλλες επιλογές (Yamaha TMax, BMW C650) παίζουν σε πενταψήφια νούμερα.

Αυτό που δεν αλλάζει, είναι ο εκτιμώμενος χρόνος άφιξής του στην Ελλάδα, καθώς το Maxsym TL αναμένεται να έρθει μέσα στον Ιανουάριο 2020.

Διαβάστε εδώ την πρώτη δοκιμή του SYM Maxsym TL από την παρουσίασή του στην Πορτογαλία

Δείτε την τεχνική ανάλυση του νέου sport scooter SYM

 

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 12:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube