Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 11:49

Honda SH300i 2018 σε νέα μειωμένη τιμή

Η Ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοινώνει νέα τιμή για το δημοφιλές SH300i του 2018, μειωμένη κατά €200.

Το SH300i είναι το σκούτερ που θα σας προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείτε και ακόμη περισσότερα. Ο υγρόψυκτος 4-βάλβιδος 1-κύλινδρος κινητήρας των 279κ.εκ. εξοπλίζεται με σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC), το οποίο διατηρεί την πρόσφυση του πίσω τροχού σε βρεγμένο οδόστρωμα. Η έξυπνη τεχνολογία χαμηλής τριβής και η συμβατότητα με τις προδιαγραφές Euro4, παρέχουν χαμηλή εκπομπή ρύπων και βοηθούν στην ελαχιστοποίηση του κόστους χρήσης.

Και επειδή οι δυνατές επιδόσεις δεν αρκούν για να χαρακτηρίσουν ένα σκούτερ πόλης, το μικρών διαστάσεων πλαίσιο και οι 16 ιντσών τροχοί μπροστά και πίσω, συμπληρώνουν την εικόνα σε ότι αφορά τη σταθερότητα σε κάθε ποιότητας οδόστρωμα.

Το SH300i διαθέτει προβολέα και πίσω φως LED, που ενισχύει το σύγχρονο στυλ και παρέχει ιδανικό φωτισμό. Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος κάτω από τη σέλα για ένα full-face κράνος, αδιάβροχο και κλειδαριά.

Το πρωτοποριακό έξυπνο κλειδί επιτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα, χωρίς τη χρήση συμβατικού κλειδιού.

Το μοντέλο του 2018 διατίθεται με κεντρική βαλίτσα στον βασικό εξοπλισμό με νέα τιμή €5,430. Η αρχική του τιμή προ της μείωσης ήταν €5,630.

Επίσημη ιστοσελίδα του μοντέλου

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 11:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube