.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 11:49

Honda SH300i 2018 σε νέα μειωμένη τιμή

Η Ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοινώνει νέα τιμή για το δημοφιλές SH300i του 2018, μειωμένη κατά €200.

Το SH300i είναι το σκούτερ που θα σας προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείτε και ακόμη περισσότερα. Ο υγρόψυκτος 4-βάλβιδος 1-κύλινδρος κινητήρας των 279κ.εκ. εξοπλίζεται με σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC), το οποίο διατηρεί την πρόσφυση του πίσω τροχού σε βρεγμένο οδόστρωμα. Η έξυπνη τεχνολογία χαμηλής τριβής και η συμβατότητα με τις προδιαγραφές Euro4, παρέχουν χαμηλή εκπομπή ρύπων και βοηθούν στην ελαχιστοποίηση του κόστους χρήσης.

Και επειδή οι δυνατές επιδόσεις δεν αρκούν για να χαρακτηρίσουν ένα σκούτερ πόλης, το μικρών διαστάσεων πλαίσιο και οι 16 ιντσών τροχοί μπροστά και πίσω, συμπληρώνουν την εικόνα σε ότι αφορά τη σταθερότητα σε κάθε ποιότητας οδόστρωμα.

Το SH300i διαθέτει προβολέα και πίσω φως LED, που ενισχύει το σύγχρονο στυλ και παρέχει ιδανικό φωτισμό. Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος κάτω από τη σέλα για ένα full-face κράνος, αδιάβροχο και κλειδαριά.

Το πρωτοποριακό έξυπνο κλειδί επιτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα, χωρίς τη χρήση συμβατικού κλειδιού.

Το μοντέλο του 2018 διατίθεται με κεντρική βαλίτσα στον βασικό εξοπλισμό με νέα τιμή €5,430. Η αρχική του τιμή προ της μείωσης ήταν €5,630.

Επίσημη ιστοσελίδα του μοντέλου

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 11:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon