.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 19:11

Moto PETSAS Black Friday – 4 προϊόντα που χρειάζεστε

Με έκπτωση έως 40%

Το γνωστό κατάστημα Moto Petsas συνεχίζει με τις προσφορές για το Black Friday με ελκυστικές εκπτώσεις σε τέσσερα προιϊόντα για εσάς και το δίτροχό σας που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα. Ειδικότερα, οι προσφορές του καταστήματος έχουν ως εξής:

-Συναγερμός ΜΟΤΟ Meta LEGOS 3 με έκπτωση 40%

black friday moto petsas

Διαιρούμενο σύστημα συναγερμού ΜΟΤΟ με τηλεχειρισμό RANDOM ROLLING. Τηλεχειριστήρια Antishock Water Resistant με μπαταρίες λιθίου μεγάλης διάρκειας. Σύστημα τηλεπανικού με δυνατότητα αποκλεισμού ανιχνευτή κλίσης. Πιεζοηλεκτρονική σειρήνα αδιάβροχη επιρητινωμένου τύπου. Ενσωματωμένο επαναστατικό σύστημα ανίχνευσης κλίσης 360ο σε παραβίαση. Σύστημα SLEEP MODE μηδενικής κατανάλωσης και εξοικονόμησης ενέργειας. Γερμανικές Προδιαγραφές Ασφαλείας e1.

Νέα τιμή από 180 ευρώ τώρα στα 108 ευρώ

-Σετ αδιάβροχο μοτοσυκλέτας της WINGER με κωδικό RS11

black friday moto petsas 2

Aπό ενισχυμένο nylon, το οποίο αποτελείται από παντελόνι και σακάκι. Διαθέτει εσωτερική φόδρα για ευκολία κατά την χρήση, θερμοκολλημένες ραφές για πλήρη στεγανοποίηση, εξωτερικές τσέπες και εύκολο κλείσιμο στα μανίκια.

Νέα τιμή από 26 ευρώ τώρα στα 20,80 ευρώ

-Γάντια χειμερινά μοτοσυκλέτας Winger 3368 Neoprene

black friday moto petsas 3

Kατασκευασμένα από neoprene υλικό με αντιολισθητική επένδυση στην παλάμη .

Νέα τιμή από 12 ευρώ τώρα στα 9,60 ευρώ

-Γάντια χειμερινά Winger 3366

black friday moto petsas 1

Aπό εξαιρετικής αντοχής ύφασμα τύπου cordura. Αδιαβροχοποίηση με μεμβράνη  HIPORA που επιτρέπει τη διαπνοή και κλείσιμο στον καρπό με  Velcro. Ενισχυμένη παλάμη και σκληρές ενισχύσεις στη γροθιά και στα δάχτυλα

Νέα τιμή από 23 ευρώ τώρα στα 18,40 ευρώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 19:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon