.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 18:01

Black Friday και για το Μοτοδίκτυο! - Εκπτώσεις έως και 80%!

Σε περισσότερα από 890 προϊόντα, για αναβάτη & moto

Το Μοτοδίκτυο, θυγατρική της ελληνικής αντιπροσωπείας της Yamaha, Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε, συμμετέχει επίσης στο Black Friday, ρίχνοντας τις τιμές των προϊόντων του έως και 80% σε επώνυμα προϊόντα! Χαρακτηριστικά αναφέρουμε εκπτώσεις έως 47% σε μπουφάν και παντελόνια της Alpinestars, έως -45% σε γάντια των Richa και Alpinestars, έως 52% σε υποδήματα, έως 60% σε casual ρουχισμό και έως 25% σε αξεσουάρ για το δίτροχό σας.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει μέχρι και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου. Δείτε περισσότερα στο επίσημο site του Μοτοδίκτυο, Motodirect.gr

Motodirect.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 18:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon