.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 10:54

BMW Motorrad - Εξοπλισμός Αναβάτη 2019

Μεγάλη ποικιλία τεχνικών όσο και casual ειδών

Ο εξοπλισμός αναβάτη της BMW Motorrad για τη σεζόν του 2019 χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα υλικών και κατασκευής, και από μεγάλη ποικιλία τόσο σε τεχνικά όσο και σε casual είδη.

P90329059 highRes bmw motorrad suit pr

Ιδίως όταν πρόκειται για τη μονοκόμματη σπορ φόρμα ProRace. Η συγκεκριμένη φόρμα ράβεται στα μέτρα του αναβάτη που έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μία πλούσια γκάμα custom στοιχείων εξοπλισμού σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, με τη βοήθεια του online διαμορφωτή. Η φόρμα συνδυάζεται τέλεια με τις μπότες και τα γάντια ProRace.

P90329060 highRes bmw motorrad suit ro

Από την άλλη, η ολοκαίνουργια φόρμα Roadster έχει σχεδιαστεί σαν ένα ολοκληρωμένο στοιχείο εξοπλισμού για σπορ οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες σε όρθια θέση οδήγησης.

P90329068 highRes helmet bowler classi

Το κράνος Bowler διακρίνεται για την εξαιρετικά αεροδυναμική του εμφάνιση. Η προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια και αντανακλά την υψηλή ποιότητα κατασκευής του, ενώ προσφέρει και κορυφαία άνεση.

P90329083 highRes jacket club leather

Συνδυάζεται μάλιστα ιδανικά με το limited-edition δερμάτινο τζάκετ Club Spezial. Κι εδώ, η ποιότητα ραφής και η προσοχή στην τελευταία λεπτομέρεια, όπως η ραμμένη limited-edition αρίθμηση στο γιακά του τζάκετ, είναι κορυφαίου επιπέδου. Όσο για το νέο σπορ τζάκετ RaceFlow ενδείκνυται για καλοκαιρινή χρήση. Διαθέτοντας μεγάλες επιφάνειες υλικού που αναπνέει, εξασφαλίζει τον τέλειο αερισμό για το σώμα και τα χέρια ακόμη και τις ζεστές ημέρες.

Το παντελόνι Rider είναι σχεδιασμένο σε outdoor στυλ και είναι ένα απόλυτα λειτουργικό στοιχείο εξοπλισμού που φοριέται άνετα από άντρες και γυναίκες, ενώ είναι φτιαγμένο για να ανταπεξέρχεται σε δυνατούς ανέμους και αντίξοες καιρικές συνθήκες. Εξαιρετικά πρακτικό είναι και το παντελόνι ClimaProtect. Είναι αδιάβροχο και φοριέται εύκολα πάνω από παντελόνι χάρη στα μεγάλα φερμουάρ στο πλάι, κάνοντας πιο άνετη τη ζωή στις καθημερινές μετακινήσεις από το σπίτι στη δουλειά.

P90329097 highRes boots flow 11 2018

Οι ολοκαίνουργιες μπότες Flow πετυχαίνουν τον ιδανικό συνδυασμό στην περίπτωση αυτή. Οι πανάλαφρες χαμηλές μπότες έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται άνετα σε υψηλές θερμοκρασίες. Όπως και τα αθλητικά παπούτσια Dry, ταιριάζουν απόλυτα με τζιν και καλοκαιρινά τζάκετ μοτοσικλέτας.

P90329092 highRes back protector 11 20

Η γκάμα εξοπλισμού προστασίας έχει διευρυνθεί σημαντικά για τη σεζόν του 2019. Πέρα από το γιλέκο HighViz, τη ράχη που δένεται στο σώμα και τις προστατευτικές ζώνες Basic και Pro για τη μέση, αυτό που ξεχωρίζει είναι το γιλέκο Protector Vest που παρέχει προστασία για το θώρακα και την πλάτη.

P90329110 highRes helmet bag motorspor

Στη νέα γκάμα Εξοπλισμού Αναβάτη της BMW Motorrad έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στο στυλ. Αυτό ξεχωρίζει κυρίως στις νέες συλλογές Style που υπακούν στο σλόγκαν “Unique Bavarian Engineering” και περιλαμβάνουν δερμάτινα προϊόντα lifestyle καθώς και τη συλλογή Motorsport.

P90329085 highRes jacket airshell 11 2

Τα δημοφιλή τζάκετ AirShell, Club Leather και DownTown είναι επίσης διαθέσιμα, όπως και τα γάντια Rockster που κυκλοφορούν σε νέα χρώματα.

Φωτογραφίες τεχνικού εξοπλισμού

Φωτογραφίες casual εξοπλισμού

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 11:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon