.
Κατηγορία Φόρμες
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 15:00

BMW Motorrad XRide – Μοτοσυκλετιστική στολή μεγάλου βεληνεκούς

Η BMW συνδυάζει άρτια προστασία με σπορτίβικη και στυλάτη εμφάνιση για την απόλυτη τουριστική άνεση.

Αποτελούμενη από συνθετικό τζάκετ και παντελόνι, η στολή XRide έχει σχεδιαστεί με τους ιδιοκτήτες των BMW XR μοντέλων στο μυαλό, αλλά προφανώς δεν περιορίζεται μόνο εκεί.

Η κεντρική ιδέα αφορά σε ένα σύνολο μπουφάν και παντελονιού με όλες τις απαραίτητες προστασίες, φέρνοντας την άνεση στο προσκήνιο. Έτσι όλες οι αρθρώσεις είναι επενδυμένες με ελαστικό υλικό επιτρέποντας ελευθερία κινήσεων παρά τα πλήρη προστατευτικά που διαθέτει η στολή.

Οι σκληρές προστασίες περιλαμβάνουν προστατευτικά ΝΡ3 στους ώμους, ΝΡ2 σε αγκώνες, γόνατα και γοφούς, ενώ στην πλάτη συναντάμε το NP-Pro.

Επιπλέον, η στολή εξοπλίζεται με αντανακλαστικό υλικό ψηλά στα μπράτσα, στο μπροστινό μέρος του τζάκετ, στα γόνατα και χαμηλά στα πατζάκια του παντελονιού.

Το τζάκετ διαθέτει 4 μπροστινές τσέπες (μία εξ αυτών αδιάβροχη), μια πίσω και δύο εσωτερικές, φέρει ακόμη σύστημα αερισμού AirVent με διπλό φερμουάρ.

Αντίστοιχα, το παντελόνι φέρει τρεις τσέπες, με τη μία εξ αυτών να έχει μέσα της μια δεύτερη κρυφή τσέπη.

Επιπλέον, η στολή XRide συνοδεύεται από έξτρα αδιάβροχα που φοριούνται από πάνω της, με το τζάκετ να κρύβει μια κουκούλα στον γιακά του, ενώ μαζί με το παντελόνι διπλώνονται σε ένα πολύ μικρό και εύχρηστο πακετάκι.

Εκτός του βασικού XRide, η BMW παρουσιάζει και την έκδοση XRide Pro, η οποία θα παραχθεί αυστηρά σε 1,500 κομμάτια και ξεχωρίζει από τα δερμάτινα επιθέματα σε ώμους και γόνατα. Εδώ το δέρμα είναι επενδυμένο εσωτερικά με ελαστικά τμήματα ώστε να μην επηρεάσει την ευκινησία, ενώ στους ώμους θα συναντήσουμε και σκληρά εξωτερικά προστατευτικά με το έμβλημα της BMW.

Όλα τα μοντέλα της σειράς αυτής είναι διαθέσιμα τόσο σε γυναικεία, όσο και σε ανδρική γραμμή.

Η τιμές τους δεν έχουν ανακοινωθεί, για περισσότερα επικοινωνήστε με το δίκτυο συνεργατών της BMW Motorrad Hellas.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 15:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon