.
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 12:28

Yamaha Junior Academy - Η ασφαλής οδήγηση μοτοσυκλέτας ξεκινάει από νωρίς!

Η Yamaha Junior Academy, είναι η μοναδική ακαδημία εκμάθησης ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας για παιδιά, στην Ελλάδα, με τεράστια εμπειρία στον χώρο, σε ειδικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις στο Πολυδένδρι Αττικής.

Σε συνεργασία με τον ιδρυτή του Riding School, Θανάση Χούντρα και μαζί με την ομάδα εκπαιδευτών του, σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο εγκαταστάσεων της σχολής, παρέχονται όλες οι απαραίτητες γνώσεις και πληροφορίες που απαιτούνται για τη σωστή χρήση της μοτοσυκλέτας, την ενίσχυση της οδηγικής αντίληψης και τη διαμόρφωση μίας άρτιας οδηγικής συμπεριφοράς. Έτσι, οι νεαροί αναβάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν τα πρώτα τους βήματα στους δύο τροχούς με τον πιο ασφαλή αλλά και απολαυστικό τρόπο.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, οι μικροί μαθητές εξοικειώνονται πλήρως με τους δύο τροχούς, καθώς επίσης τους προσφέρεται η ευκαιρία να διασκεδάσουν αλλά και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία. Κατά την εκπαίδευση, η ακαδημία παρέχει την μοτοσυκλέτα καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό που εξασφαλίζει την προστασία και την ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Φυσικά, σε περίπτωση που έχετε δικό σας εξοπλισμό ή μοτοσυκλέτα, είστε ελεύθεροι να τα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Τα μαθήματα είναι ατομικά, όπως και η πρόοδος και η εξέλιξη κάθε παιδιού.

Απαραίτητες προϋποθέσεις:

- Το παιδί/εκπαιδευόμενος να γνωρίζει να κάνει ποδήλατο με ευχέρεια, χωρίς βοηθητικές ρόδες.

- Η παρακολούθηση των μαθημάτων να προκύπτει από την επιθυμία που τρέφει το ίδιο το παιδί για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

- Ο εκπαιδευόμενος να είναι άνω των 5 ετών.

Να αναφερθεί πως η εκμάθηση οδήγησης μοτοσυκλέτας αφορά και εφήβους αλλά και ενήλικες κάθε ηλικίας, που επιθυμούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Οι μοτοσυκλέτες με τις οποίες οι εκπαιδευόμενοι αναβάτες μπορούν να γνωρίσουν τον κόσμο της μοτοσυκλέτας και να δημιουργήσουν τις πρώτες τους αναμνήσεις σταδιακά, αποτελεσματικά και με κύριο γνώμονα την ασφάλεια και την υπεύθυνη οδήγηση, είναι οι:

- ΥΑΜΑΗΑ PW-50

- ΥΑΜΑΗΑ TTR-110

- ΥΑΜΑΗΑ TTR-125

- ΥΑΜΑΗΑ MT-125

- ΥΑΜΑΗΑ MT-03

- ΥΑΜΑΗΑ YZF-R3

Οι εγκαταστάσεις της Yamaha Junior Academy βρίσκονται στο 32ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο Πολυδένδρι.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται 7 ημέρες την εβδομάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Η οδήγηση της μοτοσυκλέτας γίνεται η αγαπημένη δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους, ενώ οι γνώσεις και οδικές συμπεριφορές που θα αποκομίσουν θα τους είναι χρήσιμες, σε κάθε είδος μελλοντικής τους οδηγικής εμπειρίας.

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Yamaha Junior Academy και γίνετε και εσείς μέρος της μεγάλης οικογένειας της Yamaha!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 12:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon