.
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 11:43

RIP Keith Flint: 09/1969 - 03/2019

To μέλος των Prodigy και η σχέση του με τις μοτοσυκλέτες

Για όλους εμάς τους –άντα, η είδηση θανάτου του τραγουδιστή των Prodigy, Keith Flint, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία! Μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της dance/electro σκηνής της δεκαετίας του 90, ο Flint άφησε, όπως ήδη θα γνωρίζετε, την τελευταία του πνοή, στις 04/03/2019 σε ηλικία 49 ετών.

Πέραν της τεράστιας του συνεισφοράς στην μουσική σκηνή, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Flint, έτρεφε μια πολύ μεγάλη αγάπη για τις μοτοσυκλέτες. Οδηγούσε συχνά σε πίστα και όχι μόνο, ενώ λάτρευε τους αγώνες.

582310

Το 2007, ταξίδεψε με μοτοσυκλέτα από την Βρετανία στην Ισπανία, για να παρακολουθήσει αγώνα GP, ενώ το 2015, η αγωνιστική του ομάδα Team Traction Control, κέρδισε τρεις κατηγορίες στο IOMTT, με οδηγό τον Ian Hutchinson. Η ΤΤC, συμμετείχε επίσης στα Βρετανικά πρωταθλήματα Supersport και Superbikes.  

kf duc

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 11:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon