.
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 16:48

Οι “Βαλεντίνοι”και οι “Βαλεντίνες” των εταιρειών

Πέντε ιστορίες κεραυνοβόλου έρωτα και ανομολόγητου πάθους

Ανήμερα του Αγιού Βαλεντίνου. Η γιορτή των ερωτευμένων. Εκατομμύρια καρδούλες και αρκουδάκια θα αλλάξουν χέρια, ενώ ζευγάρια θα αποκαλούνται μεταξύ τους με εκφράσεις του τύπου “χουχουλίνι μου” και “κουραμπιεδοκουρκουκουμπινάκι μου”, εκτινάσσοντας τους γλυκαιμικούς τους δείκτες στα κόκκινα από την υπερβολική κατανάλωση σοκολάτας. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, είναι μια πραγματικότητα. Αυτή η μέρα επίσης, προσφέρεται ιδανικά για όσες και για όσους θέλουν να εκφράσουν τα ανομολόγητα συναισθήματα τους στους Βαλεντίνους και στους Βαλεντίνες τους. Μυστικά, με κάρτες και λουλούδια από άγνωστο αποστολέα, με παραλήπτη το πρόσωπο ενδιαφέροντος.

Εμείς,  ψάξαμε και βρήκαμε τους Βαλεντίνους και τις Βαλεντίνες γνωστών κατασκευαστριών και πέραν αυτού, εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε  τις επιστολές πάθους, στις οποίες και εξομολογούνται τον έρωτα τους.   

ΒΜW - BMW

Αγκαπημένη μου BMW Μουτόγαντ! Ως γκνήσιο ξανθό και τέλειο γκεγμανικό τέκνο , ντεν τα μπορούσα να αγακπήσω κανέναν άλλο πέραν από ένα επίσης γκνήσιο ξανθό και τέλειο γκεγμανικό τέκνο, ντιλαντί, εμένα! Ιχ λίμπεντιχ! Ντέν μπογώ να το κγίβω άλλο, με αγκαπώ! Παγακαλώ πολύ ντετχείτε αυτά τα κύλιντγα από boxer ως δήλωση της αιώνιας και παντοτινής μου αγκάπης! Πείτε το “Ja” και υπόσχομαι ότι μαγζί, θα κατακτήσουμε τον κόσμο! Εννοώ ειγηνικά, γιατί έχουμε και κάτι πγοηγούμενα και μπογεί να παγεξηγκηθώ.

Σας θέλω, έγχω τγελαθεί μαζί σας, σας σκέφτομαι συνεχγώς, θέλω να είμαστε μαζί, να ζήσουμε μαζί και να γκεγάσουμε μαζί. Θέλω να τγώμε στγούντελ με φόντο τις Βαυαρικές Άλπεις, φογώντας σαντάλια με άσπγες κάλτσες. Θα γκνωγίζετε βέβαια ότι μπορώ να σας εγγυηθώ ένα βίο γκεμάτο άνεση και ασφάλεια, οι πωγήσεις, πάνε εξαιγετικά, τα γκε – ες είναι το πιο βαγύ χαγτί στην κατηγορία των αντβέντσουγ, ενώ και στις υπόγοιπες κατηγορίες, έχουμε εξαπολύσει Blitzkrieg και καταλαμβάνουμε συνέχεια εδάφη…εεε… μεγίδιο στις πωλήσεις ήτελα να πω.

Ευελπιστώντας σε μια θετικής σας απάντηση, στην πιο όμογφη φράου της Γκης ολάκεγης

BMW Mουτόγαντ

Honda – Υamaha

HondaΠάντα κρυφά σε θαύμαζα κόρη των διαπασών
τα μηχανάκια σου έχουνε τ’ άγγιγμα των μουσών
Μα πως στα αλήθεια να στο πω το πόσο σε αγαπώ;
Η μοίρα με έβαλε σκληρά, να σ΄ανταγωνιστώ

Υamaha: Και εγώ τα ίδια ήθελα να σου εκμυστηρευτώ
κρυφός ο πόθος μου για σε, νταλκά άλλο δεν βαστώ
Με πιάνα και σαξόφωνα από την θυγατρική
τραγούδι έκανα βουβό, δεν ήμασταν μαζί

Honda:Στα αλήθεια μου τα λες αυτά; Με θες και εσύ λοιπόν;!
απ’ την χαρά τρελάθηκα  βάζω στα SH clipon
Έλα λοιπόν και μην αργείς, έλα για να κλεφτούμε
τον έρωτα μας στον ντουνιά να ξομολογηθούμε

Υamaha: Μην βιάζεσαι κλωνάρι μου θέλει αγάλι – αγάλι
Έχω μοντέλα εκλεκτά, παραγωγή μεγάλη
Να κάμω πρώτα τον σεφτέ να σκίσω σε πωλήσεις
Και ύστερα θα έρθω τρέχοντας για να με αγαπήσεις

Honda:  Δεν θέλω να σκιαχτείς αλλά, δεν θα πετύχεις πράμα
καλά είναι τα μοντέλα σου μα μερικά είναι δράμα
Έλα και θα σου δώκω εγώ ωραία μηχανάκια
να δεις πως ξαφανίζονται θα τα πουλάς για πλάκα

Υamaha: Για στάσου, τι μου τσαμπουνάς; Ότι είσαι ανώτερη μου;
νομίζω σε γελάσανε και είσαι άδικη μαζί μου
Δεν έχεις δα και τίποτα, σπουδαίο και προκοπής
αυτά που μ΄είπες πήγαινε, αλλού για να τα πεις!

Honda: Α  μπα; Θαρρείς την γκάμα μου ανάξια για λόγο;
Για αυτό με λένε το Big-H; Πρώτη στον κόσμο όλο;
Άσε μας κοπελίτσα μου, εσένα ποιος σε χεζ;
και στα GP τα σώβρακα σας παίρνει ο Marquez!

Υamaha: Ηλίθια!

Honda: Α στο δι@ολο!

Υamaha: Α μαρή!

Honda: Ου να χαθείς…

Yamaha: Yamaha has blocked Honda

Suzuki -  Σχεδιαστής

Σας γράφω αυτή την επιστολή ενώ έχω πιεί δύο μπουκάλια σάκε. Δεν θα μπορούσα να βρω το θάρρος αλλιώς, ωστόσο πιστέψτε με, ότι θα διαβάσετε είναι πέρα για πέρα αληθινό και πηγάζει από τα βάθη της καρδιάς μου. Χωρίς πολλές περιστροφές λοιπόν, δηλώνων ότι σας έχω ερωτευτεί! Η δυνατότητα να σχεδιάζετε μοτοσυκλέτες με έχει συγκλονίσει, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα! Δεν γνώριζα μέχρι σήμερα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα και –χάρη σε εσάς- ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά μου.

Μέχρι τώρα το design των μοτοσυκλετών μου, το αναλάμβαναν τυφλοί samurai, οι οποίοι χάραζαν με τα katana τους πάνω σε μπαμπού τα σχέδια. Έτσι νόμιζα ότι ήταν τα πράγματα. Και μετά… και μετά εμφανιστήκατε εσείς και τα μαγικά χέρια σας, για να κλονίσετε συθέμελα το είναι μου. Σας θέλω στο πλευρό μου να με μαγεύεται καθημερινά με τις απίστευτες ικανότητες σας! Με έχετε συνεπάρει και δεν σας κρύβω, ότι ξεκίνησα και εγώ να σχεδιάζω! Ναι, σε εσάς οφείλεται αυτό! Με όλο το θάρρος, σας εσωκλείω σε αυτή την επιστολή, ένα από τα τελευταία σχέδια μου, να το δείτε και να μου πείτε την γνώμη σας. Δεν θέλω να νομίζετε ότι έχω έπαρση αλλά πιστεύω ότι έχω ταλέντο… τι λέτε και εσεις;  

  motorcyclesuzudr 

Moto Guzzi – Υγρόψυξη

Αγαπημένη μου κυρία, λαμβάνετε την τιμή να σας στείλει επιστολή ο κόμης του Mandello, ο προύχοντας της επαρχίας του Lecco, ένας εκ των υιών της μεγαλυτέρας φατρίας της Λίμνη Κόμο και ως εκ τούτου, θα έπρεπε να αισθάνεστε ήδη υπόχρεη και ευγνώμων. Φυσικά δεν θα ήθελα, ένεκα της ημέρας, να παρεξηγήσετε τας προθέσεις μου. Δεν σας εξομολογούμαι τον έρωτα μου, δεν μου το επιτρέπει άλλωστε η καταγωγή και η θέση μου, να αναλώνομαι σε τέτοια παιδιάστικα και ανούσια τερτίπια που ταιριάζουν σε ανόητους πληβείους. Δείτε το απλά ως συνοικέσιο, ως μια επωφελή κίνηση και για τους δυο μας.

Ελπίζω φυσικά να αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι δυνατό να συζήσουμε κάτω από την ίδια στέγη, χωρίς κάποια επισημοποίηση, κάτι τέτοιο είναι απρεπές στους κύκλους μας, οπότε σας  ζητώ να με νυμφευθείτε, προκειμένου μετά των ιδιοτήτων σας, να επιτύχω μια τεχνολογική σύμπλευση με τας τρέχουσες τεχνολογικάς εξελίξεις. Άλλωστε, μεγάλοι αερόψυκτοι οίκοι, όπως ο Βαυαρικός της BMW αλλά και αυτός της Harley-Davidson, εις τις Ηνωμένες Πολιτείες, προέβησαν πρόσφατα σε ανάλογες κινήσεις και δεν θα ήθελα επ ουδενί να είμαι εγώ αυτός ο οποίος θα συζητιέται ως “ξεπερασμένος” στα κοσμικά γκαλά και στις συνεστιάσεις του κύκλου μας.

Απαιτώ φυσικά την δέουσα ευπρέπεια, τρόπους και καλλιέργεια από εσάς. Περιμένω απάντηση σας. Να θεωρείτε τον εαυτό σας προνομιούχο. Αλλά αυτό το ξέρετε ήδη, φαντάζομαι.

Μετά τιμής,

Ο κόμης του Mandello, Moto Guzzi 

Kawasaki Scooter

Για χρόνια καταπιεζόμουν, έκρυβα τον πραγματικό μου εαυτό πίσω από ένα επιτηδευμένο προφίλ επιδόσεων, σκληροπυρηνικού μοτοσυκλετισμού και άρνησης. Αρνιόμουν να αποδεχτώ αυτό που πραγματικά είμαι. Αλλά όχι πια! Πήρα την απόφαση μου! Δεν θα κρύβομαι άλλο, φτάνει πιά! Θέλω να φτιάχνω scooter! Tα ακούτε;! Scooter! Ναι λοιπόν, τα J ήταν απλά η αρχή μια προκάλυψή και τίποτα συγκριτικά με αυτό που θα ακολουθήσει! Θέλω 50άρια σε χρώματα Hello Kitty, θέλω νεορετρό σε παστέλ τόνους και χιλιάδες αξεσουάρ life-style, θέλω δερμάτινα τσαντάκια, νίκελ σχαρούλες και jet κράνη με καρδούλες!

Θέλω exclusive και business σειρές μοντέλων για να τα οδηγούν γραβατωμένοι γιάπηδες και διασυνδεσιμότητα για να ενημερώνεται κανείς για τα event στις σύγχρονες πόλεις. Θέλω σε συναυλίες της Μποφίλιου, σε εκδηλώσεις oινογευσίας και έξω από κάθε γυμναστήριο με πιλάτες να υπάρχουν μόνο scooter Kawasaki! Φτάνει πια, αυτή είμαι και θα το φωνάξω όσο πιο δυνατά μπορώ!     

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 17:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon