.
Κατηγορία Casual - Ρουχισμός
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 17:16

KTM - Αυτό είναι το νέο παπουτσάκι της εταιρείας σε συνεργασία με την Puma

Φυσικά σε πορτοκαλί χρώμα!

Με την διαρκή διεύρυνση της μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας και στο κομμάτι του Lifestyle, οι συνεργασίες εταιρειών από τον κόσμο των δύο τροχών, με fashion brands συνεχίζονται. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για αθλητικά παπούτσια, η αγορά των οποίων σημειώνει έκρηξη τον τελευταίο καιρό και αγγίζει… επίπεδα μανίας.

Το πατούμενο που βλέπετε εδώ, είναι ο καρπός της νέας συνεργασίας της KTM με την Puma -αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι η Puma έχει συνεργαστεί και με άλλες μάρκες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, βλέπε Ducati, Husqvarna, BMW και Ferrari. Η νέα συνεργασία με την KTM, λοιπόν, φέρνει αυτό το όμορφο αθλητικό παπούτσι,  στα χρώματα του πορτοκαλί και του μπλε-μωβ που η αυστριακή εταιρεία χρησιμοποιεί και στις μοτοσυκλέτες της. Το λογότυπο KTM δεσπόζει στο εξωτερικό μέρος της μύτης του παπουτσιού, ενώ το λογότυπο της Puma βρίσκεται στο εσωτερικό.

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, ότι τα νέα υποδήματα αυτά ΔΕΝ είναι εξοπλισμός οδήγησης αναβάτη, αλλά απλά αθλητικά παπούτσια που δεν έχουν πιστοποίηση για προστασία – για να αποφεύγονται οι όποιες παρεξηγήσεις. Το νέο υπόδημα θα γίνει διαθέσιμο σε ηλεκτρονικά καταστήματα της KTM και όχι μόνο, ενώ η τιμή τους θα κυμανθεί στο επίπεδο των 140 ευρώ περίπου, στην Ευρώπη. Περιμένουμε και περισσότερες, συγκεκριμένες πληροφορίες όσον αφορά την χώρα μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 17:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon