.
Κατηγορία Casual - Ρουχισμός
Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 12:09

Valentino Rossi - Δημιούργησε συλλογή με όλα τα μοναδικά T-Shirts των 9 πρωταθλημάτων

Θα θέλατε να είχατε τις μπλούζες που ο Rossi φόρεσε στο βάθρο σε κάθε του κατάκτηση πρωταθλήματος; Η ευχή σας εισακούστηκε!

Θέλετε να έχετε ένα απόλυτα συλλεκτικό, απόλυτα συνδεδεμένο με τους αγώνες κομμάτι merch, από τον ίδιο τον θρύλο Valentino Rossi; Ο Ιταλός superstar έκανε το θαύμα του και πάλι, ανακοινώνοντας μια νέα συλλογή T-Shirts, τα οποία είναι πιστές αναπαραγωγές των μπλουζών που ο Rossi φόρεσε, σε κάθε του πρωτάθλημα, στο βάθρο!

Μιλάμε δηλαδή για 9 μπλούζες, η καθεμία στο δικό της ειδικό κουτί, με το ιστορικά ακριβές σχέδιο πάνω στη μπλούζα και στο κουτί. Κάθε μπλούζα θα συνοδεύεται με επιπλέον υλικό που αφορά την αντίστοιχη σεζόν των MotoGP, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο booklet, όπως επίσης και με έναν μοναδικό QR κωδικό που θα «ανοίγει» μια αφήγηση από τον ίδιο τον Rossi, σχετικά με την ιστορία πίσω από κάθε μπλούζα.

Δείτε παρακάτω, το ανάλογο βίντεο με τον ίδιο τον Rossi να μιλά για την συλλογή και μάθετε περισσότερα στην ανάλογη ιστοσελίδα. Εμάς, μας τρέχουν ήδη τα σάλια!    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 12:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon