.
Κατηγορία TT Isle of Man
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 15:12

Isle of Man TT 2023, Μέρα 6η

Τη 13η νίκη της καριέρας του κατέκτησε ο Peter Hickman στο Senior TT, έτσι ο Michael Dunlop θα περιμένει άλλον έναν χρόνο για να σπάσει το ρεκόρ του Joey Dunlop.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου ήταν η τελευταία μέρα του Isle of Man Tourist Trophy 2023 με μοναδικό αγώνα στο πρόγραμμα το Senior TT, όπου για μια φορά ακόμη αναμετρήθηκαν οι δύο απόλυτοι πρωταγωνιστές του φετινού αγώνα, Michael Dunlop και Peter Hickman, με τον πρώτο να θέλει μια μόλις νίκη για να φτάσει τις 26 καριέρας και να ισοφαρίσει την επίδοση του θείου του, Joey.

Milwaukee Senior TT Race

Ο Hickman και η BMW M1000RR κυριάρχησαν πλήρως στο Senior TT, οδηγώντας τον αγώνα από τα μέσα του πρώτου γύρου ως και το τέλος, φτάνοντας στην καρό σημαία με μια άνετη διαφορά σχεδόν 20 δευτερολέπτων από τον δεύτερο, Dean Harisson (Kawasaki ZX-10RR).

Ο Michael Dunlop (Honda CBR1000RR-R Fireblade) πλαισίωσε στο βάθρο από την τρίτη θέση τους δύο προαναφερθέντες, μένοντας έτσι στις 25 νίκες καριέρας στο ΤΤ και ψάχνοντας πλέον το σπάσιμο του οικογενειακού ρεκόρ στο ΤΤ του 2024.

Αναλυτικά αποτελέσματα Isle of Man TT 2023

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Isle of Man TT 2023, Μέρα 5η
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon