.
Κατηγορία TT Isle of Man
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 14:40

Isle of Man TT 2022, Superbike Race 1 – Hickman και BMW ταχύτεροι όλων

Ο πρώτος αγώνας του IoM TT έφερε τον Peter Hickman και τη BMW M1000RR στο πρώτο σκαλί του βάθρου, απέναντι σε σπουδαίο ανταγωνισμό.

Με τη λιακάδα να χαρίζει μια υπέροχη μέρα για αγώνες, η κατηγορία RST Superbike άνοιξε λογαριασμό μετά από αρκετές μέρες αφιερωμένες αποκλειστικά στις δοκιμές.

Σε αυτήν ο αναβάτης της Gas Monkey Garage by FHO Racing BMW, Peter Hickman, ολοκλήρωσε τους έξι γύρους του πρώτου αγώνα των Superbikes με μια εντυπωσιακή μέση ταχύτητα 133.461 mph (214.8 km/h) κατακτώντας την πρώτη νίκη του ΤΤ 2022 με διαφορά 39.9 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Dean Harrison (DAO Racing Kawasaki), ενώ τρίτος τερμάτισε ο Michael Dunlop (Hawk Racing).

Αυτή ήταν η έκτη νίκη για τον Hickman στην καριέρα του στο ΤΤ, στον αγώνα όπου τέταρτος τερμάτισε ο Ian Hutchinson (Milwaukee BMW Motorrad), ενώ πέμπτος πίσω του ήρθε ο ένας και μοναδικός John McGuinness (Honda Racing UK) στην 100ή του εκκίνηση σε αγώνα ΤΤ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η όγδοη θέση του Glenn Irwin (Honda Racing UK) με μέση ταχύτητα 129.849 mph (208.9 km/h) που τον χρίζει τον ταχύτερο νεοεμφανισθέντα στο ΤΤ ως σήμερα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon