.
Κατηγορία TT Isle of Man
Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 16:26

IOMTT 2019, Superstock – Δεύτερη νίκη σε μια μέρα για τον Peter Hickman

Ελάχιστοι αναβάτες στην ιστορία του Isle of Man TT έχουν κερδίσει δύο αγώνες την ίδια μέρα και ο Peter Hickman μόλις προσέθεσε το όνομά του στη λίστα.

Ο αναβάτης της Smiths Racing BMW βρέθηκε από την αρχή του αγώνα στην πρώτη θέση και κλείνοντας τον πρώτο γύρο κρατούσε επιτυχώς πίσω του τον Dean Harrison (Kawasaki).

Στο πιτ στοπ του αγώνα ο Hickman απολάμβανε μια άνετη διαφορά άνω των 9 δευτερολέπτων και μόνο ο Harrison φαινόταν απειλητικός, καθώς ο Michael Dunlop (BMW) που μόλις είχε ανέβει στην τρίτη θέση βρισκόταν 11 δευτερόλεπτα πιο πίσω.

Στον τρίτο και τελευταίο γύρο του αγώνα ο Harrison προσπάθησε να αντεπιτεθεί και προσωρινά έκλεισε τη διαφορά λίγο πάνω από τα 5 δευτερόλεπτα, όμως ο Hickman είχε ξανά την απάντηση, ξανάνοιξε την απόστασή του από τον δεύτερο και τελικά με έναν γύρο με μέση ωριαία ταχύτητα 206.21 km/h (128.13 mph) πήρε τη νίκη.

Ο Harrison διατηρήθηκε χωρίς πολλά προβλήματα στη δεύτερη θέση, ενώ το δράμα επικεντρώθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, όπου ο David Johnson (Honda) κατάφερε να κλέψει τη θέση από τον Dunlop στο τέλος με μια διαφορά μόλις 0.208 δευτερολέπτων. Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη στο βάθρο του ΤΤ στην καριέρα του Johnson.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon