.
Κατηγορία Rally Dakar
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 12:15

Dakar 2024 – H «δυσκολότερη διαδρομή των τελευταίων 5 χρόνων»

Διευκρινίζει περισσότερες λεπτομέρειες για την αγωνιστική διαδρομή, η διοργάνωση του Dakar 2024, κάνοντας αναφορά στον πιο δύσκολο αγώνα, από τότε που η διεξαγωγή του γίνεται εντός Σαουδικής Αραβίας.

Πριν λίγες ημέρες, σας είχαμε μεταφέρει τα πρώτα νέα σχετικά με την διαδρομή, που θα κάνει ο αγώνας Dakar 2024 μέσα στην Σαουδική Αραβία – μπορείτε να δείτε το ανάλογο μας άρθρο με ένα κλικ εδώ. Τώρα, η διοργάνωση του αγώνα δίνει περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με την διαδρομή.

Μαζί με αυτές, ο επικεφαλής του αγώνα, David Castera, προειδοποίησε τους συμμετέχοντες ότι το Dakar 2024 θα είναι εξαιρετικά δύσκολο: «Το πήραμε επάνω μας, ώστε να κάνουμε την 5η διεξαγωγή του αγώνα στην Σαουδική Αραβία, την σκληρότερη από τότε που ο αγώνας ήρθε στην Μέση ανατολή. Μία από τις νέες προκλήσεις, όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, θα είναι η 48ωρη Marathon Stage που θα λάβει χώρα στις 11 και 12 Ιανουαρίου, ενώ θα ακολουθηθεί από μία ημέρα ανάπαυσης.

Διαβάστε αναλυτικότερα το πρόγραμμα με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 12:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon