.
Κατηγορία MotoGP
Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 17:07

Καταλονία Moto2: Εύκολη νίκη για τον Remy Gardner! Το 1-2 έκανε η ομάδα του Ajo

Ο Remy Gardner κατάφερε να πάρει τη νίκη για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και αύξησε τη διαφορά του στους 11 βαθμούς από τον Raul Fernandez που τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω του. Την 3η θέση πήρε ο Xavi Vierge για το πρώτο του βάθρο στην κατηγορία από το 2018!

Σε καλές συνθήκες διεξήχθη ο αγώνας της μεσαίας κατηγορίας στο Montmelo της Βαρκελώνης, με 28 βαθμούς Κελσίου στον αέρα και 44 στην άσφαλτο. Ο Remy Gardner είχε καταφέρει να πάρει την pole position την προηγούμενη ημέρα και μαζί με τον Raul Fernandez, τον ομόσταυλό του, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην πρώτη θέση.

Ο Gardner έδωσε τις μάχες του με τον Ισπανό στα μισά του αγώνα, αλλά στη συνέχεια του ξέφυγε και πήρε μια ακόμα νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενή του μετά από το Mugello και την 3η της καριέρας του.

Ο Αυστραλός τερμάτισε 1.8’’ μπροστά από τον teammate του στην ομάδα του Aki Ajo, τον Raul Fernandez, που πήρε το 5ο του βάθρο στους 7 πρώτους αγώνες της κατηγορίας. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Xavi Vierge.

E3NFkQWX0AUbgu7.jpg

Ο Ισπανός ήταν συγκινημένος στο parc ferme, αφού μετά τα πολλά προβλήματα που έχει τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να τερματίσει για πρώτη φορά στους τρεις πρώτους σε αγώνα της Moto2, μετά το Grand Prix της Αυστρίας το 2018!

Τέσσερα δέκατα πίσω του πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ο Marco Bezzecchi, ενώ στην πρώτη πεντάδα ήταν και ο Raul Fernandez. Ο Bo Bendsneyder εκμεταλλεύτηκε την καλή του θέση στο grid και έκανε καλό αγώνα για να τερματίσει τελικά 6ος.  

vierge.jpg

Τον πρώτο του αγώνα μετά τις πτώσεις σε Γαλλία και Ιταλία τερμάτισε ο Sam Lowes. Ο Βρετανός, μετά το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη χρονιά, έχει χάσει έδαφος στη βαθμολογία. Το σημερινό αγώνα τον τερμάτισε στην 7η θέση, μπροστά από τους Schrotter, Chantra και Joe Roberts.

Moto2_Montmelo_Results.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 17:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon