.
Κατηγορία Παγκόσμιο Motocross
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 19:09

MXGP, 13ος αγώνας, Τσεχία

 

Η απάντηση του Max Nagl

Η Δημοκρατία της Τσεχίας φιλοξένησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross MXGP, με έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από την επιστροφή του Max Nagl και την απουσία του Jeffrey Herlings.

ΜΧ1


Ο πρωταθλητής Romain Febvre (Yamaha) έλειπε για δύο αγώνες μετά τη διάσειση που αποκόμισε στην Αγγλία, ωστόσο στην Τσεχία έκανε την επανεμφάνισή του στη δράση.

Στο μεταξύ ωστόσο ο συνήθηε ύποπτος Tim Gajser (Honda) βρέθηκε δύο φορές δεύτερος πίσω από τον εντυπωσιακό Max Nagl (KTM), ο οποίος δίδαξε old school οδήγηση στους νέους πρωταγωνιστές του παγκοσμίου ΜΧ.

Με δύο πανομοιότυπα βάθρα Nagl-Gajser-Febvre, το πρωτάθλημα αποκτά πολύ ενδιαφέρον στη δεύτερη θέση. Στους 109 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Tim Gajser, ο Antonio Cairoli δέχεται πίεση από τον Nagl που τον ακολουθεί 16 βαθμούς πιο πίσω, προσπερνώντας τον Febvre για τρεις.

Αποτελέσματα

ΜΧ2


Ο Jeffrey Herlings (ΚΤΜ) έσπασε την κλείδα του πριν τρεις εβδομάδες και αποφάσισε να μην τρέξει στην Τσεχία, έτσι ο αγώνας ήταν ανοικτός σε όλα τα προγνωστικά.

Κυρίαρχος των υπολοίπων αναδείχθηκε ο Dylan Ferandis (Kawasaki), ενώ πίσω από τις δύο νίκες του οι Max Anstie (Husqvarna) και Jeremy Seewer (Suzuki) μοιράστηκαν από μια δεύτερη και μια τρίτη θέση.

Στη βαθμολογία ο Herlings προφανώς και δεν ανησυχεί από τον Seewer, ο οποίος με τη σειρά του έχει μια άνεση 70 βαθμών από τον τρίτο Pauls Jonass (KTM).

Αποτελέσματα

Φωτογραφίες

Βίντεο

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 03:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MXGP, 12ος αγώνας, Ιταλία MXGP, 14ος αγώνας, Βέλγιο »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon