.
Κατηγορία ISDE
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 19:55

ISDE 2016 – Ημέρα 2η

 

Σταθερά πρώτες οι Η.Π.Α. στους άντρες, η Αυστραλία στις γυναίκες και η Σουηδία στην Junior. 15η η Ελλάδα.

 

 

 

Η δεύτερη ημέρα που τελείωσε με βροχή είδε την ομάδα των Η.Π.Α. να κρατά την πρωτοπορία έναντι των υπολοίπων. Οι Kailub Russell, Michael Layne, Taylor Robert και Thad Duvall, με συνολικό χρόνο 5 ώρες 22 λεπτά 16 δευτερόλεπτα και έξι δέκατα συνεχίζουν να βρίσκονται μπροστά από την Ιταλία των Oscar Balletti, Deny Philippaerts, Giacomo Redondi και Manuel Monni, με τη διαφορά να ανέρχεται στα μόλις 32 δευτερόλεπτα.

Τρίτη είναι η ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου που απέχει από την κορυφή κατά ενάμισι λεπτό, στην 4η θέση η οικοδέσποινα Ισπανία με ένα λεπτό και 46 δεύτερα από την κορυφή (κάλυψε σχεδόν μισό λεπτό από την διαφορά της με το Ηνωμένο Βασίλειο), ενώ την πεντάδα, όπως και χτες, κλείνει η Πορτογαλία. Με συνολικό χρόνο σχεδόν έξι λεπτά πίσω από εκείνον των Η.Π.Α οι Πορτογάλοι δείχνουν να μην μπορούν να ακολουθήσουν τις τέσσερις πρώτες ομάδες, αφού έχασαν άλλα τρία λεπτά, μόνο τη δεύτερη ημέρα.


Τα νέα είναι πολύ καλά για την ελληνική ομάδα που κατάφερε να κερδίσει δύο θέσεις και να καταλάβει την 15η! Οι Βασίλης Σιαφαρίκας, Παναγιώτης Κακολύρης, Γιάννης Κωνσταντινούδης και Μιχάλης Ντουζένης συνέχισαν χωρίς προβλήματα την προσπάθειά τους με τον συνολικό τους χρόνο να ανέρχεται στις 6 ώρες και 40 λεπτά.

Στις Γυναίκες η ομάδα της Αυστραλίας διεύρυνε ακόμη περισσότερο τη διαφορά της από τη δεύτερη Ισπανία και με συνολικό χρόνο 3 ώρες, 4 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα, βρίσκεται μπροστά από τις Ισπανίδες με διαφορά δύο λεπτών και δύο δευτερολέπτων. Την Τρίτη θέση καταλαμβάνει η Γερμανία, 4η βρίσκεται η Σουηδία που κατάφερε να κερδίσει μία θέση, ενώ στην πέμπτη θέση βλέπουμε την ομάδα των Η.Π.Α.


Χωρίς αλλαγές έχει παραμείνει η κατάταξη στην κατηγορία Junior. Η ομάδα της Σουηδίας συνεχίζει να προηγείται και ύστερα από τέσσερις ώρες αγώνα βρίσκεται μπροστά από την Ισπανία με μόλις 15 δευτερόλεπτα διαφορά. Μάλιστα ο αναβάτης της Ισπανίας, Josep Garcia Montania (Ε1-Husqvarna), κατάφερε να κάνει τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας (!) αφήνοντας πίσω του και τον Αμερικάνο Taylor Robert (Ε2-ΚΤΜ). Στην 3η θέση βρίσκονται οι Η.Π.Α., τέταρτοι είναι οι Ιταλοί με την πεντάδα να συμπληρώνεται από την ομάδα ρτης Γαλλίας.


Στους Άντρες προηγείται ο Taylor Robert, με τον Garcia Montana να τον ακολουθεί και τρίτο τον Sanders. Ο χθεσινός πρωτοπόρος Redondi έπεσε στην τέταρτη θέση με τον Russell να κλείνει την πεντάδα.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 19:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2016 – Ημέρα 1η ISDE 2016 – Ημέρα 3η »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon