.
Κατηγορία ISDE
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011 20:04

ISDE 2011 Φιλανδία – 2η μέρα

 

Επανάληψη και λύτρωση μαζί

 



Με τις συνθήκες του αγώνα να έχουν γίνει υπερβολικά δύσκολες λόγω της βροχόπτωσης, η διαδρομή της δεύτερης μέρας δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Είναι ίδια με αυτή της πρώτης μέρας κι έτσι, οι 360 περίπου αναβάτες που έχουν περάσει, έχουν δημιουργήσει τεράστια λούκια. Η οργάνωση, μπροστά στα κολλήματα ακόμη και κορυφαίων αναβατών και τις καθυστερήσεις, προχώρησε σε γρήγορες αλλαγές στην διαδρομή. Ωστόσο, ελάχιστα άλλαξαν τα αποτελέσματα στις κατηγορίες, όπου οι Remes, Caseli και Tarkkala συνεχίζουν την κυριαρχία.

E1 – Ξανά ο Remes


Όντας πολύ επιθετικός και αποτελεσματικός, ο Eero Remes διατήρησε ξανά την πρώτη θέση στην μικρή κατηγορία, αλλά και στην γενική κατάταξη. Η διαφορά ωστόσο μειώθηκε από τον Salminen ο οποίος έφτασε στα 15 δευτερόλεπτα σήμερα. Ίδιες παρέμειναν οι θέσεις και πιο πίσω με τους Seistola, Santolino, Roman, να ακολουθούν, και τον Helsten να αποτελεί νέα είσοδο στην εξάδα. Ωστόσο, οι μεταξύ τους διαφορές, κοντά στα 10 με 20 δεύτερα, αφήνουν περιθώρια για αλλαγές, όχι όσο η διαφορά του Seistola από τον Salminen που ξεπερνάει το λεπτό και δείχνει την κορυφαία οδήγηση των πρώτων.

Ε2 – Συνεχίζει δυνατά ο Caseli


Σήμερα ο Caseli είχε να αντιμετωπίσει τον πολύ αναβασμένο Cristobal Guerrero ο οποίος βρήκε το ρυθμό του και έφτασε 10 δευτερόλεπτα πίσω από τον Αμερικανό. Δυνατά συνεχίζει η έκπληξη του αγώνα, Phillips, και ο Correira, ενώ πίσω τους βρέθηκαν οι Russell Bobbitt και Jari Mattila. Με την διαφορά του τελευταίου να βρίσκεται μόλις στα 2 δευτερόλεπτα, αλλά και της εξάδας να κυμαίνεται μέσα σε συνολικά ενάμιση λεπτό, αναμένεται συναρπαστική συνέχεια τις επόμενες ημέρες.

Ε3 – Ανοίγει ο Ljunggren


Διατήρησε για μία ακόμη μέρα την πρωτοπορία του ο Marko Tarkkala, ενώ για την δεύτερη μέρα είχε να αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο οδηγικά, Joakim Ljunggren. Ο ψηλός Σουηδός έφτασε στα 23 δευτερόλεπτα πίσω του, ενώ έπαιξε ουσιαστικά την 2η θέση με τον Cervantes, που την είχε την πρώτη μέρα. Δυόμιση δευτερόλεπτα διαφοράς θα δώσουν ενδιαφέρον τις επόμενες μέρες, ενώ πίσω τους, Salonen, Oriol και Karlsson, βρίσκονται στο επόμενο ενάμιση λεπτό διαφοράς.

EW - Μειώνονται οι διαφορές


Ίδια παρέμειναν τα αποτελέσματα για τις δύο πρώτες γυναίκες, με την Jonnsson και την Nyqvist να χωρίζουν μόλις 12 δευτερόλεπτα. Τα καπέλα που έχουν χρεωθεί οι υπόλοιπες συνεχίζουν να δίνουν εφτά λεπτά διαφοράς, δύσκολης προς το παρόν να καλυφθεί. Ουσιαστικά οι δύο πρώτες στο σύνολο έχουν διαφορά δεκατεσσάρων δευτερολέπτων ενώ από κει και πίσω, οι διαφορές ξεκινούν από τα οκτώ λεπτά και φτάνουν μέχρι σχεδόν τη μία ώρα.

World Trophy - Σταθερή η Φιλανδία


Η Φιλανδία συνεχίζει να προηγείται με την Ισπανία να βρίσκεται πίσω της, με αυξημένη διαφορά, στα 9 λεπτά. Ωστόσο, οι Αυστραλοί μετά την εγκατάλειψη του Kirk Hutton βρέθηκαν στην 13η θέση, και την θέση τους πήραν οι Αμερικανοί. Πίσω τους ακολουθεί η Σουηδία και η Πορτογαλία, ενώ η Ολλανδία κλείνει την εξάδα

Junior Trophy -  Η επίθεση των Γάλλων


Συνεχίζει να προηγείται και σήμερα η ομάδα των Σουηδών, με τους Γάλλους να έχουν μειώσει τη διαφορά στα σαρανταοκτώ δευτερόλεπτα. Φαίνεται ότι θα χρειαστεί μάχη για να διατηρήσουν την θέση τους τις επόμενες μέρες μιας και οι Γάλλοι φαίνονται πολύ δυνατοί.
Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, Αμερική και Ισπανία, χωρίζονται από μεγάλες διαφορές και δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην κατάταξή τους, αν και είναι ακόμη νωρίς.

Φωτογραφίες

ktmimages.com

Video 2ης μέρας - Highlights

Αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIM

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 22:33

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2011 Φιλανδία – 1η μέρα ISDE 2011 Φιλανδία, 3η ημέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon