.
Κατηγορία ISDE
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011 23:24

ISDE 2011 Φιλανδία, 3η ημέρα

 


Σταθερά οι οικοδεσπότες

 



Του Χρήστου Σώκου

Καινούρια διαδρομή σήμερα, όπως παραδοσιακά συμβαίνει την τρίτη και τέταρτη ημέρα του αγώνα. Δυστυχώς για τους αγωνιζόμενους ο άσχημος καιρός συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν ξανά δυσκολίες. Η ομάδα της Φινλανδίας συνεχίζει δυνατά και κρατάει την πρώτη θέση, ενώ σε μεγαλύτερη απόσταση ακολουθούν οι Ισπανοί και μετά οι Αμερικάνοι.

Ε1 – Απάντησε ο Salminen


Με 10 δευτερόλεπτα διαφορά πήρε τη νίκη την τρίτη ημέρα ο Juha Salminen από τον Eero Remes. O Remes, που βρίσκεται σε φοβερή φόρμα σε αυτό το ISDE, συνεχίζει να προηγείται συνολικά στην κατηγορία και στην γενική! Όπως και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο Matti Seistola συμπληρώνει την τριάδα χωρίς να μπορεί να απειλήσει τους δύο πρωτοπόρους.

Ε2 – Επίθεση Αυστραλών


Φοβερή εμφάνιση σήμερα για τους δύο Αυστραλούς αναβάτες, Toby Price και Matthew Phillips, οι οποίοι πήραν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Ο Cristobal Guerrero ακολούθησε στην τρίτη θέση, 10 δευτερόλεπτα πιο πίσω. Ο μέχρι στιγμής πρώτος στην βαθμολογία, Kurt Caselli, αντιμετώπισε προβλήματα με αποτέλεσμα να μείνει πέμπτος.

E3 – Άπιαστος ο Tarkkala


Για ακόμη μία ημέρα ο Marko Tarkkala επικράτησε με ευκολία στην μεγάλη κατηγορία, εδραιώνοντας παράλληλα και την ηγεσία του συνολικά. Με διαφορά 20 δευτερολέπτων ακολούθησε ο Joakim Ljunggren, ενώ ο Ivan Cervantes ξανά έφτασε μέχρι την τρίτη θέση.
Εντύπωση προκαλεί η πολύ καλή πορεία του Αμερικάνου (αγωνιζόμενου στο GNCC) Nathan Kanney, ο οποίος πήρε την έκτη θέση.

EW – Επιτέλους Puy


Η γνωστή ταχύτατη Γαλλίδα, Ludivine Puy, κατάφερε επιτέλους να πάρει μία νίκη. Παρ’ όλα αυτά όμως παραμένει αρκετά πίσω στο σύνολο από την πρωτοπόρο Marita Nyqvist, η οποία διαπρέπει στην χώρα της.

World Trophy – Φιλανδία...


Με τις εξαιρετικές επιδόσεις των αναβατών της η Φιλανδία συνεχίζει να προηγείται στην βαθμολογία με 12 λεπτά διαφορά από την δεύτερη Ισπανία. Τρίτη ακολουθεί η ομάδα της Αμερικής με 26 λεπτά διαφορά. Εξακολουθούμε όμως να αναρωτιόμαστε αν η κατάταξη θα ήταν έτσι με την συμμετοχή της Γαλλικής ομάδας…

Junior Trophy  - Ακόμη πρώτοι οι Σουηδοί


Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει η κατηγορία αυτή, μιας και η Σουηδία προηγείται μόλις με 1 λεπτό διαφορά από την ομάδα της Γαλλίας. Τρίτοι και 10 λεπτά πιο πίσω ακολουθούν οι Βρετανοί.

Φωτογραφίες

Video Highlights

Αποτελέσματα
http://www.fim-isde-live.info/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 22:33

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2011 Φιλανδία – 2η μέρα ISDE 2011, Φιλανδία, 4η ημέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon