.
Κατηγορία ISDE
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011 01:07

ISDE 2011, Φιλανδία, 4η ημέρα

 

Χωρίς αλλαγές

 



Του Χρήστου Σώκου
Φωτό: motorcycle usa, ktmimages

Η τέταρτη ημέρα, ίδια όσον αφορά την διαδρομή με την χθεσινή, κύλησε χωρίς να έχουμε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή. Ο καιρός συνέχισε να είναι άσχημος, οι πρωτοπόροι σε κάθε κατηγορία διατήρησαν τις θέσεις τους, όπως επίσης και οι εθνικές ομάδες, με εξαίρεση αυτή της κατηγορίας Junior Trophy όπου πέρασε μπροστά η Γαλλία.

Ε1 – Ασταμάτητος ο Remes


Σε γνώριμη για το φετινό ISDE θέση επανήλθε ο Eero Remes. Με μία αρχοντική εμφάνιση πήρε ξανά την πρωτιά από τον Juha Salminen για 14 δευτερόλεπτα, εδραιώνοντας και την συνολική του κυριαρχία. Ξανά τρίτος ο Matti Seistola, που είδε όμως να τον πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής ο Antti Hellsten.  

E2 – Επανήλθε ο Caselli


Ο Kurt Caselli οδήγησε εξαιρετικά σήμερα στις ειδικές και πήρε μία πειστική νίκη με 13 δευτερόλεπτα διαφορά από τον Matthew Phillips. Παράλληλα αύξησε και την διαφορά του στην συνολική κατάταξη σε 50 δευτερόλεπτα Σταθερά τρίτος παρέμεινε ο Cristobal Guerrero.

E3 – Υπόθεση Tarkkala


Ο Marko Tarkkala με πολύ μεγάλη διαφορά (πάνω από 1 λεπτό) κέρδισε ξανά. Ο Joakim Ljunggren εγκατέλειψε, έτσι ο Ivan Cervantes βρήκε την ευκαιρία και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση. Τρίτος ο Valtteri Salonen, που και αυτός με την επίδοσή του βοηθάει στην κυριαρχία της Φινλανδίας.

EW – Ξανά η Nyqvist


Η Φιλανδή Marita Nyqvist κέρδισε την σημερινή ημέρα, μετά το χθεσινό της στραβοπάτημα. Φαίνεται ότι δύσκολα θα μπορέσει η δεύτερη Jessica Jonnsson από την Σουηδία να την απειλήσει για την πρωτιά.

World Trophy – Αύξησε κι άλλο η Φιλανδία


Καμία αλλαγή στην κατάταξη των χωρών. Η Φιλανδία αύξησε κι άλλο την διαφορά της από την δεύτερη Ισπανία (στα 20 λεπτά), ενώ άλλα 20 λεπτά πιο πίσω ακολουθεί η Αμερική.

Junior Trophy – Έγινε η ανατροπή


Τελικά η ομάδα της Γαλλίας κατάφερε να περάσει πρώτη, μπροστά από την Σουηδία. Τρίτη παραμένει η Αγγλία και τέταρτη η Αμερική.

Φωτογραφίες


Video highlights

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 22:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2011 Φιλανδία, 3η ημέρα ISDE 2011, Φιλανδία, 5η ημέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon