.
Κατηγορία ISDE
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011 01:34

ISDE 2011, Φιλανδία, 5η ημέρα

 

Λίγο πριν το φινάλε

 



Του Χρήστου Σώκου

Χρειάστηκε να φτάσει στο τέλος του το φετινό ISDE για να χαρίσει μία καλή ημέρα από άποψη καιρού στους αγωνιζόμενους. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ακύρωση μίας ειδικής, μόλις τέσσερις συνολικά σήμερα, τα πράγματα ήταν αρκετά πιο εύκολα. Ουσιαστικά όσοι αναβάτες κατάφεραν να τερματίσουν είναι σαν να ολοκλήρωσαν τον αγώνα, αφού η τελευταία ημέρα αποτελείται μόνο από μία ειδική MX.

E1 – Ίδιο σκηνικό


Χωρίς κάποια έκπληξη στην μικρή κατηγορία επικράτησε ξανά ο Eero Remes, αφήνοντας για ακόμη μία φορά δεύτερο τον Juha Salminen. Τρίτος όμως σήμερα τερμάτισε ο Antti Hellsten, κάνοντας την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι στιγμής.

Ε2 – Έκπληξη από την Πορτογαλία


Από εκεί που δεν το περίμενε κανείς, τη νίκη πήρε ο Πορτογάλος Luis Correira, ρίχνοντας μάλιστα 10 δευτερόλεπτα στον δεύτερο Kurt Caselli. Με αυτή του την επίδοση ο Correira σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση συνολικά αφήνοντας τέταρτο τον Cristobal Guerrero!

Ε3 – Απόλυτη κυριαρχία


Από τον Markko Tarkkala! Με την γνώριμή του ταχύτητα πήρε ακόμα μία νίκη. Δεύτερος ο Ivan Cervantes και τρίτος ο Valtteri Salonen. Με την τεράστια διαφορά που έχει φτιάξει ο Tarkkala θεωρείται σίγουρη η πρωτιά στην Ε3.

EW – Φουλ για νίκη η Nyqvist


Η Marita Nyqvist πέτυχε ακόμα μία αποφασιστική νίκη, οπότε και αυτή με την σειρά της θεωρείται σίγουρο ότι θα πανηγυρίσει την πρωτιά στο αυριανό φινάλε.

World Trophy – Ξανά Φιλανδία


Στα 27 πλέον τα λεπτά της διαφοράς από τους πρωτοπόρους Φιλανδούς, σε σύγκριση με τους δεύτερους Ισπανούς. Η Αμερική απ’ ότι φαίνεται θα πάρει την τρίτη θέση, ενώ τέταρτοι στέκονται οι Σουηδοί.

Junior Trophy – Η ώρα των Γάλλων


Η ομάδα της Γαλλίας κράτησε την πρωτιά από τους Σουηδούς με 12 λεπτά διαφορά. Χωρίς να απειλούν οι Άγγλοι έχουν «καπαρώσει» την τρίτη θέση από τους τέταρτους Αμερικάνους.


Φωτογραφίες



Video highlights

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 22:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2011, Φιλανδία, 4η ημέρα ISDE 2011, Φιλανδία, 6η ημέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon