.
Κατηγορία Indoor trial
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 14:40

X-Trial 2023, 5ος αγώνας, Ανδόρρα (Ισπανία)

Επιστροφή για το Indoor Trial με τον αγώνα της Ανδόρρας και τον συνήθη ύποπτο στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στις 9 Απριλίου 2023 είχε τρέξει ο τέταρτος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος X-Trial 2023, πριν διακοπεί (προγραμματισμένα) για να δώσει τη θέση του στη σεζόν του Outdoor TrialGP. Έκτοτε μεσολάβησε το 33ο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην τροπαιοθήκη του Toni Bou (Montesa), μαζί με το τρόπαιο της ισπανικής πρωτιάς στο Trial των Εθνών 2023, έτσι τώρα είμαστε έτοιμοι για τους υπόλοιπους τρεις αγώνες που απομένουν στο καλεντάρι της Indoor σεζόν του X-Trial.

Η επανεκκίνηση έγινε στο κρατίδιο της Ανδόρρας και το στάδιο Poliesportiu d’ Andοrra με το πέμπτο Grand Prix της χρονιάς, όπου ο Bou είχε να αντιμετωπίσει ξανά τον ανταγωνισμό των Jaime Busto (GASGAS) και Gabriel Marcelli (Montesa).

Στον πρώτο γύρο του αγώνα ο Bou βρέθηκε τρεις βαθμούς πίσω από τον Busto που ξεκίνησε δυναμικά, ωστόσο στον δεύτερο γύρο ο πρωταθλητής πέρασε πρώτος μετά από ένα μεγάλο λάθος που κόστισε πολλούς βαθμούς στον Busto.

Ο Bou δεν ξανακοίταξε πίσω έκτοτε και έφτασε σε μια ακόμη νίκη, με τον Busto δεύτερο και τον Marcelli τρίτο στο πιο σύνηθες βάθρο Trial του 2023.

Στην κατάταξη ο Bou μεγάλωσε τη διαφορά του από τον δεύτερο, καθώς με 100 βαθμούς απέχει πλέον 25 από τον Busto (75 βαθμοί), ενώ ο Marcelli έπεται με 58.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες X-Trial 2023

Ο επόμενος αγώνας είναι ο προτελευταίος του προγράμματος και θα γίνει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, στις 4 Νοεμβρίου 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon