.
Κατηγορία GS Trophy
Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2010 15:17

GS Trophy 2010 - 5th Day

 

Kayak και κόκκινα χώματα

 


Έπειτα από έναν καλό ύπνο στο Pinda Game Resort, οι αναβάτες είχαν γεμίσει τις μπαταρίες τους για να συνεχίσουν άλλη μία μέρα. Βρισκόμαστε στην 5η μέρα, οι Βρετανοί προηγούνται εδώ και δύο μέρες και το τελευταίο τεστ, elefant turn, πιο γνωστό ως… U Turn θα χρειαζόταν εδώ για αποφυγή των ελεφάντων που βρίσκονταν μέσα στη διαδρομή.

Κάποιοι δίστασαν και περίμεναν να δουν τι θα κάνουν οι υπόλοιποι στη θέαση των τεραστίων ελεφάντων. Ένας από τους διαιτητές του αγώνα και ένας από την ομάδα των Αμερικανών τόλμησαν και προσπάθησαν να περάσουν. Ο ένας ελέφαντας τρόμαξε, κατέβασε τα αυτιά και την προβοσκίδα και στην θέασή του έσπευσαν και καμιά δεκαριά άλλοι ελέφαντες. Οι αναβάτες άνοιξαν τέρμα το γκάζι και πέρασαν οριακά. Οι υπόλοιποι προτίμησαν να σβήσουν τα GS τους και να περιμένουν στην αντίθετη πλευρά μέχρι να υποχωρήσουν.

Το τεστ της ημέρας απαιτούσε δύο μοτοσυκλέτες και μία αλλαγή πίσω τροχού, από την μία στην άλλη. Σε αυτό, οι Γερμανοί που τα είχαν πάει καλά τις προηγούμενες μέρες, μπερδεύτηκαν όταν τους έπεσαν τα τακάκια στο έδαφος, έχασαν πολύ χρόνο και τελικά τερμάτισαν τελευταίοι. Έκπληξη αποτέλεσαν οι Ιάπωνες που έκαναν συγκροτημένη δουλειά και χρόνο 6:30 λεπτά, αλλά και οι Αφρικανοί με τον ταχύτερο χρόνο αλλαγής, στο 5:43.

Η διαδρομή συνέχιζε προς το Gost Mountain, το βουνό των φαντασμάτων όπου οι ντόπιοι φοβούνται για προφανείς λόγους. Το κόκκινο χρώμα του εδάφους σε συνδυασμό με τις υψομετρικές διαφορές πρόσφερε εκπληκτική θέα στους αναβάτες.

Τα δύο επόμενα τεστ περιελάμβαναν μέσα σε άλλα και δεξιοτεχνία με καγιάκ, στο οποίο οι Νορβηγοί πήγαν εκπληκτικά τερματίζοντας πρώτοι. Οι Ιταλοί όμως ήταν αυτοί που πρόσφεραν το περισσότερο γέλιο μιας και κατάφεραν να τουμπάρουν δύο φορές το καγιάκ τους και να κάνουν μπάνιο στα καφέ νερά του ποταμού.

Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων παραμένουν μικρές, όμως η Βρετανία βρίσκεται για 5η μέρα στην κορυφή.

Αποτελέσματα


Χώρα Βαθμολογία
1 Μεγάλη Βρετανία 114
2 Αφρική 110
3 Σκανδιναβία 108
4 Καναδάς 99
5 Γαλλία 88

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 22:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « GS Trophy 2010 - 4th Day GS Trophy 2010 - 6th Day »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon