.
Κατηγορία GS Trophy
Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2010 08:22

GS Trophy 2010 - 6th Day

 

Επιστροφή στις ρίζες

 


Η 6η μέρα του αγώνα είχε σημάδια από την αρχή του. Οι αναβάτες βρίσκονταν στο σημείο απ’ όπου εκκίνησαν με καινούριες μοτοσυκλέτες και εξοπλισμό, την φάρμα Jan du Toit. Μόνο που τώρα έχουν διανύσει ήδη 2.000 χιλιόμετρα στην άμμο, οι μοτοσυκλέτες είναι βρώμικες, γραντζουνισμένες, ταλαιπωρημένες, τα ρούχα των αναβατών είναι φορτωμένα άμμο και λάσπη. Και τα πρόσωπά τους, κάθε άλλο παρά ξεκούραστα δείχνουν.

Έπειτα από 340 χιλιόμετρα διαδρομής, σε πανέμορφους δρόμους με πανοραμική θέα, ανάμεσα από καλύβες και παιδάκια που πανυγήριζαν έξαλα τους αναβάτες.
Η σημερινοί διαγωνισμοί περιελάμβαναν το πέρασμα των F 800 GS από έναν αγωγό – τούνελ, με σβηστές τις μοτοσυκλέτες και σπρώξιμο. Και έναν διαγωνισμό αργοπορίας με τους αναβάτες να προσπαθούν να κινηθούν ανάμεσα σε δύο σημεία, όσο πιο αργά γίνεται.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος είχε μία δυνατή πτώση με ταχύτητα άνω των 100 χιλιομέτρων. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε, σε συνδυασμό με το neckbrace αλλά και την τύχη, τον βοήθησε να την "βγάλει" με λίγες γραντζουνιές.

Η επόμενη δοκιμασία περιελάμβανε χρονόμετρο στο φάγωμα ενός πιάτου ριζιού με ξυλάκια. Κι όμως, οι Ιάπωνες έχασαν σε αυτή τη δοκιμασία από τους Σκανδιναβούς!
Συνέχεια της Βρετανίας στην πρώτη θέση με διαφορά πέντε βαθμών από τους δεύτερους Αφρικανούς.

Αποτελέσματα


Χώρα Βαθμολογία
1 Μεγάλη Βρετανία 134
2 Αφρική 129
3 Σκανδιναβία 129
4 Καναδάς 107
5 Ισπανία 98

Αποτελέσματα


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 22:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « GS Trophy 2010 - 5th Day GS Trophy 2010 - 7th Day »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon