.
Κατηγορία GS Trophy
Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2010 09:09

GS Trophy 2010 - 4th Day

 

Ζεστά χρώματα και μπανανοφυτίες

 


Με την 4η μέρα να έχει ξεκινήσει και στον καθρέπτη να χάνεται η Ponta de Oro, οι αναβάτες συνέχιζαν την οδήγηση κοντά στα σύνορα. Η αμμώδης διαδρομή συνεχιζόταν και σήμερα αλλά η βροχόπτωση της προηγούμενης νύχτας είχε σκληρύνει την άμμο. Έτσι ήταν πιο εύκολη η οδήγηση πάνω σε πατημένη σκληρή άμμο παρά στην αφράτη της προηγούμενης ημέρας που ρουφούσε τους τροχούς.

Ζεστά χρώματα, μπανανοφυτίες, γυναίκες με μεγάλα καπέλα στο κεφάλι και φτωχοί άνθρωποι παντού, ήταν το θέαμα της ημέρας. Η ανησυχία για τον τρόπο με τον οποίο επιβιώνουν αυτοί οι άνθρωποι με λιγότερο από ένα rand την ημέρα, αντικαταστάθηκε με το επόμενο τεστ.

Το όνομα αυτού, elefant turn, όπου οι αναβάτες, υποθετικά συναντούσαν έναν ελέφαντα και έπρεπε να γυρίσουν τις μοτουκλέτες τους απότομα προς τα πίσω, στρίβοντάς γρήγορα σε μικρή ακτίνα στροφής. Ένα U turn ουσιαστικά το οποίο θα τους έσωζε τη ζωή.

Οι αναβάτες βαθμολογήθηκαν σε αυτή την δοκιμασία ενώ κάποιοι από αυτούς, ένας Ιάπωνας και ένας Γερμανός, έβγαλαν την σημερινή διαδρομή στο αυτοκίνητο συνοδείας μιας και ήταν χτυπημένοι από την προηγούμενη μέρα.
Ελέφαντες, ρινόκεροι και λεοπαρδάλεις βρίσκονταν στην διαδρομή σε ένα τυπικό αφρικανικό περιβάλλον.

Οι Βρετανοί συνέχισαν την καλή χθεσινή εμφάνιση και βρέθηκαν ακόμη μία φορά στην πρώτη θέση, ακολουθούμενοι με μικρή διαφορά από τους Αφρικανούς και τους Σκανδιναβούς που ισοβάθμισαν.

Αποτελέσματα


Χώρα Βαθμολογία
1 Μεγάλη Βρετανία 83
2 Σκανδιναβία 80
3 Αφρική 80
4 Καναδάς 73
5 Ισπανία 70

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 22:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « GS Trophy 2010 - 3rd Day GS Trophy 2010 - 5th Day »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon