.
Κατηγορία Παγκόσμιο Enduro
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 19:24

EnduroGP, 4oς αγώνας, Φιλανδία

 

Ο Eero Remes συνεχίζει ακάθεκτος

 

 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro ξεκίνησε τη διπλή του επίσκεψη σε Σκανδιναβικές χώρες από τη φιλανδία με τις 1.000 λίμνες και τον Eero Remes της TM να κυριαρχεί και στις δύο μέρες του αγώνα. 

Με την επίσκεψη στα εδάφη της πατρίδας του, ο Φιλανδός Remes δεν έχασε την ευκαιρία να αποδείξει για μια φορά ακόμη πως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για συνεχόμενο τίτλο στην Ε1, παρότι τη δεύτερη μέρα τερμάτισε για πρώτη φορά φέτος δεύτερος πίσω από τον Matt Phillips και τη Sherco του. 

1η Ημέρα


Enduro 1 
Ο Eero Remes (ΤΜ) κυριάρχησε την πρώτη μέρα του Φιλανδικού αγώνα, με μόνο τον Nathan Watson (KTM) να αντιστέκεται στον πρωτοπόρο της κατάταξης. Η τρίτη θέση πήγε στον Pascal Rauchenecker (Husqvarna). 

Enduro 2 
Ο Matt Phillips (Sherco) gγια έναν ακόμη αγώνα μετά τον Ελληνικό ήταν ο κυρίαρχος της μεσαίας κατηγορίας. Δεύτερος ήρθε ο Mattias Bellino (Husqvarna) και τρίτος ο Loic Larrieu (Yamaha), παρά την πτώση του στο motocross test της ημέρας. 

Enduro 3 
Ο Steve Holcombe χάρισε άλλη μια πρωτιά στην Beta, ξανά μπροστά από τον ομόσταυλό του Johnny Aubert – όπως και στον προηγούμενο αγώνα στην Ελλάδα. Το πανομοιότυπο βάθρο με τον αγώνα των Γρεβενών ολοκληρώθηκε με τον Antoine Basset της KTM

Αποτελέσματα 

2η Ημέρα


Enduro 1
Ο Eero Remes ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής της Ε1, δίνοντας πάλι τη μάχη με τον Nathan Watson (KTM) και επικρατώντας τελικά, ενώ η τρίτη θέση πήγε στον Danny Mc Canney (Husqvarna), ο οποίος αυτή τη φορά ξεπέρασε τον ομόσταυλό του, Pascal Rauchenecker, που του είχε κλέψει το τρίτο σκαλί του βάθρου την πρώτη ημέρα. 

Enduro 2 
Έχοντας κερδίσει τον αγώνα της EnduroGP, ο Matt Phillips (Sherco) προφανώς βρέθηκε και στην πρωτιά της κατηγορίας του. Ο Mattias Bellino (Husqvarna) ακολούθησε δεύτερος με αρκετή διαφορά της τάξης του ολόκληρου λεπτού, ενώ τρίτος κατετάγη ο Alex Savlini (Beta). 

Enduro 3
O Johnny Aubert (Beta) αυτή τη φορά κατάφερε να πάρει την πρωτιά της Ε3, παρότι είχε μια πτώση στο motocross test, ενώ ο teammate του, Steve Holcombe, έχασε πολύ έδαφος λόγω τεχνικού προβλήματος. Κάπως έτσι δεύτερος τερμάτισε στην κατηγορία ο Jaume Betriu και τρίτος ο Antoine Basset, αμφότεροι με ΚΤΜ. 

Αποτελέσματα 

Φωτογραφίες

Video 1ης μέρας

Video 2ης μέρας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 21:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon