.
Κατηγορία Παγκόσμιο Enduro
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 19:55

EnduroGP, 5oς αγώνας, Σουηδία

 

Διπλός Steve Holcombe

 

Συνέχεια στη Σκανδιναβική περιπέτεια του Παγκόσμιου Enduro, μετακομίζοντας από τη Φιλανδία μια εβδομάδα αργότερα στη Σουηδία. Εδώ ο μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Steve Holcombe που επικράτησε και στις δύο αγωνιστικές ημέρες. 

1η Ημέρα


Enduro 1 
Με μια πολύ δύσκολη και τεχνική enduro διαδρομή μέσα στο αλπικό δάσος να γίνεται ακόμη πιο απαιτητική μετά από δύο συνεχείς μέρες διαρκούς βροχόπτωσης, ο Eero Remes (ΤΜ) κατάφερε να βγει νικητής στην κατηγορία του και τρίτος στο EnduroGP, μπροστά από τον Nathan Watson (KTM) και τον Danny Mc Canney (Husqvarna). 

Enduro 2
Ο Αυστραλός Matt Phillips (Sherco) για μια ακόμη φορά πήρε την πρωτιά στην Ε2, μπροστά από τον Taylor Robert (ΚΤΜ) από τις ΗΠΑ, με τρίτο τον Loic Larrieu με Yamaha

Enduro 3
Ο Steve Holcombe κυριάρχησε στον αγώνα EnduroGP και φυσικά πήρε και την πρωτιά της κατηγορίας του με τη Beta του. Δεύτερος ο Antoine Basset της KTM και τρίτος ο έτερος αναβάτης της Beta, Johnny Aubert. 

Αποτελέσματα 

2η Ημέρα


Enduro 1 
Η δεύτερη μέρα της μεγάλης κατηγορίας είδε την ανατροπή στο βάθρο, καθώς αυτή τη φορά ήταν ο Watson που τερμάτισε πρώτος με την ΚΤΜ του μπροστά από τον Remes. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Pascal Rauchenecker της Husqvarna

Enduro 2 
Έβδομη φετινή νίκη για τον Matt Phillips (Sherco) που έχει βαλθεί να εδραιώσει την κυριαρχία του στην κατηγορία, ξανά μπροστά από τον Taylor Robert (ΚΤΜ). Τρίτος τη δεύτερη μέρα στην Ε2 αναδείχθηκε ο Γάλλος Cristobal Guerrero Ruiz με Yamaha

Enduro 3 
Η κυριαρχία του Steve Holcombe (Beta) συνεχίστηκε και τη δεύτερη μέρα, τόσο στο EnduroGP όσο και στην κατηγορία του Ε3, με δεύτερο τον Johnny Aubert (Beta) και τρίτο τον Ιταλό Manuel Monni (TM). 

Αποτελέσματα 

Φωτογραφίες

Video 1ης μέρας

Video 2ης μέρας

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 21:23

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EnduroGP, 4oς αγώνας, Φιλανδία EnduroGP, 6oς αγώνας, Ισπανία »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon