.
Κατηγορία Παγκόσμιο Enduro
Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 08:56

EnduroGP, 6oς αγώνας, Ισπανία

 

Τα πήρε όλα ο Mathias Bellino

 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro φιλοξενήθηκε στην Gordexola της Ισπανίας για το AMV GP of Euskadi, με τον Γάλλο αναβάτη της Husqvarna Mathias Bellino να σαρώνει τα πάντα στον διάβα του κερδίζοντας την EnduroGP. 

1η Ημέρα


Enduro 1 

Ο Nathan Watson (KTM) κυριάρχησε στην κατηγορία του, κερδίζοντας επτά από τα special test της πρώτης ημέρας. Ο Άγγλος πήρε τον έλεγχο από νωρίς και δεν τον έχασε ως το τέλος της ημέρας, παίροντας την πρωτιά από τον Danny Mc Canney (Husqvarna), που ήρθε δεύτερος και τον Eero Remes (ΤΜ) που τερμάτισε τρίτος. 

Enduro 2 

Ήταν ο ταχύτερος αναβάτης όλων των κατηγοριών και μοιραία κυριάρχησε και στην κατηγορία του. Ο Mathias Bellino (Husqvarna) τερμάτισε πρώτος μπροστά από τον Alex Salvini (Beta) και τον πρωτοπόρο της κατάταξης στην Enduro 2, Matt Phillips (Sherco). 

Enduro 3 

Ο Manuel Monni (TM) ήταν ο μεγάλος νικητής της πρώτης ημέρας – για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Παγκόσμιο – καθώς ο πρωτοπόρος της κατάταξης Steve Holcombe (Beta) βρέθηκε να τερματίζει τελευταίος με μηχανική βλάβη. Δεύτερος κατετάγη ο Johnny Aubert (Beta) και τρίτος ο Jaume Betriu (KTM). 

Αποτελέσματα 

2η Ημέρα


Enduro 1 

Ξανά πρωτιά στην κατηγορία του για τον Nathan Watson (KTM), μπροστά από τους δύο αναβάτες της Husqvarna, Danny McCanney και Pascal Rauchenecker. Η δεύτερη αυτή μέρα σημαδεύτηκε από την ατυχία του Eero Remes (TM) που διεκδικούσε μια θέση στο βάθρο όταν εγκατέλειψε από μηχανική βλάβη μόλις στο τελευταίο τεστ της ημέρας. 

Enduro 2 

Στην Ε2 ο μεγάλος νικητής του Ισπανικού αγώνα, Mathias Bellino (Husqvarna), επικράτησε και τη δεύτερη μέρα, αφήνοντας δεύτερο πίσω του τον Loic Larrieu (Yamaha) και τρίτο τον Alex Salvini (Beta). 

Enduro 3 

Η δεύτερη μέρα στη Gordexola δεν πήγε εξίσου καλά με την πρώτη για τον Ιταλό Manuel Monni (TM), ο οποίος δέχτηκε μια ποινή 30 δευτρολέπτων και βρέθηκε δεύτερος. Επωφελούμενος από αυτήν την εξέλιξη ο Steve Holcombe (Beta) πήρε τη νίκη, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Johnny Aubert (Beta). 

Αποτελέσματα 

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 10:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon