.
Κατηγορία AMA Supercross
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 11:33

AMA Supercross 2014, 4ος αγώνας, Oakland

Villopoto ξανά!

 

 

Δεύτερη νίκη για τον Ryan Villopoto μπροστά σε 47,339 ένθερμους θεατές στο Oakland, ενώ ο Jason Anderson κατακτά την τρίτη νίκη του στα 250SX.

450 - Villopoto ξανά!

Ο Vince Friese είναι αυτός που θα πάρει την Holeshot με τον Justin Brayton ακριβώς πίσω του. Στον εναρκτήριο γύρο Villopoto και Chad Reed θα βρεθούν στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. 

Την αλλαγή θα προσπαθήσει να κάνει στον τέταρτο γύρο ο James Stewart, από την τέταρτη θέση, για να βρεθεί στην τρίτη στον έβδομο γύρο. Την τελευταία κίνηση θα κάνει για να βρεθεί μπροστά από τον Reed και να κλειδώσει τη δεύτερη θέση μέχρι τον τερματισμό, μόλις 4.2 δευτερόλεπτα πίσω από τον Villopoto. Ο Reed θα τερματίσει τρίτος. 
Ο Villopoto θα ανεβάσει κι άλλο τη διαφορά στη βαθμολογική κατάταξη, με τον Reed δεύτερο και επτά πόντους διαφορά.

250 - Ο Anderson κυριαρχεί

Την Holeshot θα πάρει ο Dean Wilson από τον ομόσταυλό του Justin Hill, αν και ο δεύτερος θα βγει γρήγορα μπροστά με τον Anderson να τον ακολουθεί στο τέλος του πρώτου γύρου και τον Wilson στη τρίτη θέση. 

Hill και Anderson θα εναλλάξουν θέσεις στον έκτο γύρο κι ενώ οι δύο τους θα δώσουν μάχη, ο Wilson θα κάνει το πέρασμα για τη δεύτερη θέση, ενώ λίγο αργότερα θα περάσει και τον Hill για να βρεθεί πρώτος. Ο Anderson θα κυνηγήσει από πίσω τον Hill και θα βρεθεί τελικά στη δεύτερη θέση. 

Για τρίτη φορά φέτος ο Anderson θα κάνει την κίνηση στον τελευταίο γύρο για να πάρει την πρωτιά. Wilson και Hill θα πάρουν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα,

Ο Cole Seeley, αν και πρώτος βαθμολογικά, θα πέσει στη δεύτερη θέση της κατάταξης με τον Anderson να περνάει μπροστά κατά έξι βαθμούς. 

Video 450

 

Video 250

 

Φωτογραφίες



Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 07:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon