.
Κατηγορία AMA Motocross
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016 20:23

AMA Pro Motocross, 7ος αγώνας, Southwick

 

Ο Eli Tomac δηλώνει παρών

 

 

Εθνικό πρωτάθλημα ΑΜΑ Pro ΜΧ, αγώνας έβδομος στην πολιτεία της Μασσαχουσσέτης και την αμμώδη πίστα στο Southwick στο Springfield, με τον Eli Tomac να κερδίζει επιτέλους τον ως τώρα κυρίαρχο Ken Roczen. 

450ΜΧ


Από τότε που βγήκε εκτός μάχης ο Ryan Dungey (KTM), για τον Ken Roczen και τη Suzuki του δεν υπήρχε αντίπαλος. Μόνο ο Eli Tomac (Kawasaki) μπορούσε να τον ακολουθήσει, μα ιδιαίτερα ανταγωνιστικός δεν είχε δείξει ως τώρα. 

Και ξαφνικά στο Southwick εμφανίστηκε ένας άλλος Tomac, ο οποίος και στα δύο σκέλη άφησε δεύτερο με πειστικές διαφορές τον Roczen. 

Βαθμολογικά ο Roczen δεν ίδρωσε και πολύ, διατηρώντας άνετα μια διαφορά 47 βαθμών από τον Tomac. Αν ωστόσο αυτός παρουσιάσει ανάλογη σταθερότητα θα προσφέρει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα που μοιάζει να καταλήγει διαδικαστικά στον αναβάτη της Suzuki

Αποτελέσματα 

250ΜΧ


Ο Cooper Webb (Yamaha) ήταν ο μεγάλος κερδισμένος του Southwick με μια δεύτερη και μια νίκη στα δύο σκέλη του αγώνα. 

Ο βασικός του αντίπαλος μάλιστα, ο Joey Savatgy (Kawasaki), συνέχισε να χάνει έδαφος. Από κεί που οδηγούσε την κατάταξη πριν δύο αγώνες, τώρα κυνηγά τον Webb από 37 βαθμούς απόσταση – και σίγουρα η 10η και 11η θέση που πήρε στον αγώνα αυτόν δε θα τον κρατήσουν για πολύ στο παιχνίδι του τίτλου. 

Αποτελέσματα 

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 03:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon