.
Κατηγορία Ταχύτητα
Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 13:33

Π.Π. Ταχύτητας 2019, 1ος αγώνας, Τρίπολη - Όλα τα αποτελέσματα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών ξεκίνησε με τον αγώνα στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης, όπου ο καιρός έκανε τα τερτίπια του, οι συμμετοχές ήταν αρκετά περιορισμένες, αλλά τουλάχιστον το θέαμα αποζημίωσε τους θεατές.

Superbikes

Ο αγώνας της μεγάλης κατηγορίας έγινε σε επεισόδια, καθώς η απειλή βροχής οδήγησε σε διακοπή και επανεκκίνηση, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν συνδυαστικά από τα δύο κομμάτια του.

Μετά τη συμμετοχή του στον διπλό αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος στις Σέρρες, ο Καναδός Edie Bohdi (στην κεντρική φωτογραφία) με Yamaha R1 πήρε μια πειστική νίκη με κάτι παραπάνω από δευτερόλεπτα διαφορά από τον δεύτερο, Σωτήρη Μπεγνή (Yamaha).

Τρίτος τερμάτισε ο Σάκης Συνιώρης (Kawasaki), παρότι τιμωρήθηκε με ποινή διέλευσης από τα πιτς για άκυρη εκκίνηση.

pptax 1 apot sbk

Supersport

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Καρακώστας (Honda), με δεύτερος τον Αλέξανδρο Παπαγεωργίου (Yamaha) και τρίτο τον Βασίλη Ευθυμίου (MV Agusta).

pptax 1 apot ssp

Open

Παναγιώτης Παπαγεωργίου με Aprilia RSV4 πήρε τη νίκη, οριακά μπροστά από τον Μάρκο Αγγελακόπουλος (Honda), ενώ τρίτος με μεγάλη απόσταση από τους δύο πρωτοπόρους τερμάτισε ο Ηλίας Χριστάκης (Yamaha).

pptax 1 apot open

Racing

Ο Λέανδρος Τότσικας με Yamaha πήρε τη νίκη στη Racing κατηγορία, μπροστά από τον Γιώργο Κίτσο (Honda) και τον Χρήστο Παπανικολάου (Honda).

pptax 1 apot racing

SS300

Με μόλις 5 συμμετοχές, ο Γιώργος Γερακιανάκης (Yamaha) πήρε την καρό σημαία, με δεύτερο τον Γιάννη-Κωνσταντίνο Περιστερά (Yamaha) και τρίτο τον Γιώργο Μπαξίσογλου (ΚΤΜ).

pptax 1 apot ss300

Νέοι

Στην κατάταξη των Νέων αναβατών συμμετείχαν μόλις 5 αναβάτες, οι 4 εκ των οποίων έτρεχαν και στην SS300. Εξ αυτών πρώτος ήταν ο Γιάννης-Κωνσταντίνος Περιστεράς (Yamaha), δεύτερος ο Χρήστος Παπανικολάου (Kawasaki) και τρίτος ο Θωμάς-Αθανάσιος Σκούρτας (ΚΤΜ).

pptax 1 apot neoi

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 13:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon