.
Κατηγορία Scramble
Τετάρτη, 02 Μαϊος 2012 10:11

Scramble Κεν.Μακεδονίας – 1ος αγώνας, Κρυοπηγή

 

Με σύμμαχο τον καιρό

 


Την Κυριακή 22 Απριλίου διεξήχθη ο 1ος αγώνας για το κύπελλο Scramble Κεντρικής Μακεδονίας, στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής. Έχοντας βρέξει τρεις μέρες πριν, η σκόνη περιορίστικε σε ελάχιστα επίπεδα και οι συνθήκες ήταν ιδανικές έτσι ώστε οι λίγοι θεατές να απολαύσουν έναν υπέροχο αγώνα.

Οικογενειακός ανταγωνισμός

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 29 με την S1 να έχει 11,  την S2 11,  την S3  μόνο 3, και την SChampion  4. Στην κατηγορία  S1 οι θεατές παρακολούθησαν την μονομαχία των αδελφών Κωνσταντινούδη για την 1η θέση, με νικητή τον Γιάννη Κωνσταντινούδη και δεύτερο τον αδελφό του Ηλία. Τρίτος ήταν ο Δημοσθένης Σαββίδης.
Στην S2, πρώτος τερμάτισε ο Βασίλης Ζάπρης με δεύτερο τον Γιώργο Μπουφίδη και τρίτο το ανερχόμενο ταλέντο, Γιώργο Αραμπατζή. Στην S3, πρώτος τερμάτισε ο Σταύρος Ιορδανίδης με το γνωστό του αέρινο στυλ , δεύτερος ο Γιώργος Καμπουρίδης και τρίτος ο Νίκος Μπάρης. Στην SChampion πρώτος ήταν ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς , 2ος ο Μανώλης Πασχαλίδης και 3ος ο Βαγγέλης Κουκάρας. Ο Δημήτρης Τσακατσώνης αν και είχε φτάσει στην 2η θέση, ακυρώθηκε λόγω  εξόδου από την διαδρομή από σκασμένο ελαστικό, το οποίο επιδιόρθωσε στα πίτς, αλλά μπήκε ξανά στον αγώνα από διαφορετικό σημείο.

Δώρα στους νικητές

Στους αγωνιζόμενους και νικητές κάθε κατηγορίας δόθηκε και η ανάλογη σαμπάνια που ίσως λόγω κρύου ή κρίσης προτίμησαν να την πιουν στο σπίτι τους. Στο τέλος έγινε και κλήρωση για ένα πίσω λάστιχο που ήταν προσφορά του καταστήματος OK wheel, το οποίο κέρδισε ο Μανώλης Πασχαλίδης.
Οι αγωνιζόμενοι που έμειναν στο τέλος έφαγαν στην καντίνα της πίστας σουβλάκια και ήπιαν άφθονη μπύρα, προσφορά του ΑΜΟΚασσάνδρας, ως ένα μικρό δώρο για την συμμετοχή τους.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon