.
Κατηγορία Scramble
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 09:31

Περ. Π. Scramble Δυτικής Μακεδονίας, 1ος Αγώνας – Γρεβενά

 

Δυνατή αρχή!

 


Του Γιάννη Αθανασίου

Φωτογραφίες: Τζήμος Γεωργίου


Την Κυριακή 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά ο πρώτος αγώνας scramble για το περιφεριακό πρωτάθλημα Δυτικής Μακεδονίας . Ο αγώνας στήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη για το άθλημα από ανθρώπους που είναι γνώστες των καλών αγώνων .

Έυκολη πρόσβαση

Η περιοχή του αγώνα ήταν  δίπλα ακριβώς στην Εγνατία και με πολύ εύκολη πρόσβαση. Από πλευράς οργάνωσης όλα ήταν άψογα και η λέσχη των Γρεβενών παρά τις λίγες  συμμετοχές (35) και την δυσκολία των καιρών είχε σενσορες για την πιο έγκυρη διεξαγωγή του αγώνα. Στα περιφεριακά πρωταθλήματα προστέθηκε μια επιπλέον κατηγορία η OPEN CHAMPION στην οποία παίρνουν μέρος όσοι τρέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα ( motocross και enduro ). Η διαδρομή ήταν πολύ προσεγμένη με πολύ όμορφα μονοπάτια ανηφόρες, κατηφόρες και ανοικτά κομμάτια για ξεκούραση.

Μεγάλες μάχες

Στην μικρή κατηγορία  ήταν οι λιγότερες συμμετοχές  με τον Τασούλα #12 να παίρνει άνετα την νίκη αφού ο Μπακάρας #144 από τα Ιωάννινα ταλαιπωρήθηκε από πτώσεις που τον άφησαν στην 2η θέση. Στην 3η θέση με σταθερή οδήγηση ο Σφηναρολάκης #18 με 4ο τον τοπικό Παπαθεοδώρου #180 και 5ο άλλον ένα Γιαννιώτη οδηγό, τον Νούσια Άγγελο #191.

Στην S2 άνετα επικράτησε ο Αντωνίου #288 με 2ο τον Τζινίκο #227 που είχε και τον ταχύτερο γύρο. Στην 3η θέση ο Γκαγκτζής #271 με το μοναδικό Ηonda  που τερμάτισε στην κατηγορία, 4ος και 5ος οι Τζούμας #212 και Κυριαλλάνης που έδωσαν μεγάλες μάχες. Στην 6η θέση τρεις γύρους πίσω από τον πρώτο βρέθηκε ο Γιώτης #269 από τα Ιωάννινα.

Ωραίος συναγωνισμός

Ένα λεπτό μπροστά και με τον ταχύτερο γύρο της κατηγορίας τερμάτισε ο Γερόπουλος #345, ενώ μετά από μεγάλες μάχες στην 2η θέση ήταν ο Μπαμπούνας #312 και στην 3η ο Καραμήτρος # 370. Τέταρτος ήταν ο Μησιόπουλος #340 που τερμάτισε οριακά ( 0,5 sec ) πίσω από τον Καραμήτρο ενώ 5ος και 6ος ήταν οι Ουλίαρης #369 και Σολατσάρης #329 αντίστοιχα.

Την Open μονοπώλησε όπως ήταν αναμενόμενο ο Σιαφαρίκας #380 με τον ταχύτερο γύρο του αγώνα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Ζέρβα #122 που τερμάτισε ενάμιση λεπτό πιο πίσω αλλά τελικά ακυρώθηκε από την οργάνωση γιατί δεν έσβησε τον κινητήρα την ώρα του ανεφοδιασμού.   Έτσι 2ος πέρασε ο Παπαθεοδώρου #499 ο όποιος δείχνει σε μεγάλη φόρμα με 3ο τον Ούσλιο #88 από την Καστόρια. 4ος, 5ος και 6ος οι Μακρής #214 ,Τοπαλίδης #103 και Τάμπας #433 με τον τελευταίο 3 γύρους πίσω από τον Σιαφαρίκα.
      

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon