.
Κατηγορία Scramble
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 02:18

Scramble Κεντρικής Μακεδονίας 2012, 4ος Αγώνας, Μηχανιώνα

 

 

Με σύμμαχο τον καιρό

 

 



Κείμενο: Ντίνος Κάλφας-Βαγγέλης Μπουραζάνης.
Φωτογραφίες:  Ευαγγελία Γκατζού

Η Λε.Μοτο Μηχανιώνας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον 4ο Αγώνα Scramble Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 16/9/2012. Με σύμμαχο τον καιρό και την άψογα προετοιμασμένη, από την τοπική λέσχη πίστα, οι 26 οδηγοί που έλαβαν μέρος ήταν σε θέση να απολαύσουν έναν υπέροχο αγώνα.

Έντονος συναγωνισμός


 Στην κατηγορία s1, νικητής  με έναν γύρο διαφορά από τον δεύτερο, ήταν ο Κωνσταντινούδης Γιάννης με Yamaha. Δεύτερος ο Θεοδωρίδης Γιώργος με KTM και τρίτος ο Τυροβούζης Μάκης με Yamaha.
Στην s2 κατηγορία, ο πολύ καλός τοπικός οδηγός Αραμπατζής Γιώργος με Husaberg, πήρε τη νίκη, με τον Μπένοφ Ντάνιελ με KTM δεύτερο και τον Βασιλειάδη Σταμάτη, επίσης με KTM, τρίτο.
Στην κατηγορία s3 νικητής ήταν ο Κυρτσούδης Χρήστος με Gas-Gas, με δεύτερο τον Ιορδανίδη Σταύρο με KTM και τρίτο τον Καμπουρίδη Γιώργο με Husaberg.
Στην champion νικητής ήταν ο πολύ γρήγορος Σταθόπουλος Χάρης με Yamaha. Δεύτερος ο Τσακατσώνης Δημήτρης με KTM και τρίτος ο Γεωργαντάς  Αλέξανδρος με Husqvarna.

Ευχαριστήρια

Η τοπική λέσχη, θα ήθελε να ευχαριστήσει  τα μέλη της, τους χορηγούς του αγώνα, 3P Racing, Moto News, Ok wheel, Motostyl, Yamaha Μαρκόπουλος, Makina, τα τοπικά καταστήματα My play’s lounge cafeé, Baraki, The Wall rock bar, Nouvelle Vogue bar, αρτοζαχαροπλαστείο Άγγελος, κουρείο Σκαρλής Σταύρος, χρώματα Γιαννέλος, κάβα Σβολάκης, ανταλλακτικά Βαϊνάς, Road 4 Moto Service, χασαποταβέρνα Ανέστης, το club ΠΑΟΚ Μηχανιώνας και το Δη.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ του Δήμου Θερμαϊκού για την μεγάλη βοήθειά τους.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 02:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon