.
Κατηγορία Motocross
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 12:20

Π.Π. ΜΧ 2022, 3ος αγώνας, Αρχαία Ολυμπία

Ζέστη και θέαμα στον τρίτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην Αρχαία Ολυμπία.

ΜΧ1 / ΜΧ300

Με δύο πανομοιότυπα βάθρα ολοκληρώθηκαν τα δύο σκέλη της μεγάλης κατηγορίας, καθώς ο Γιάννης Τουρατζίδης (Yamaha) κέρδισε δύο φορές, με τους Νίκο Λυρίου (GASGAS) και Ανδρέα Ανδρέου (Yamaha) να ακολουθούν.

Αυτό φυσικά σημαίνει πως οι τρεις αυτοί αναβάτες, με αυτήν ακριβώς τη σειρά, στελέχωσαν το συνολικό βάθρο της ΜΧ1 στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο Ανδρέου, καβαλώντας τη δίχρονη Yamaha YZ250, πρώτευσε και στην κατηγορία ΜΧ300, μπροστά από τους Κωνσταντίνο Καράκη (ΚΤΜ) και Κωνσταντίνο Τζιάτζιο (GASGAS).

ΜΧ2 / ΜΧ125

Όπως συνέβη και στη μεγάλη κατηγορία, έτσι και στην ΜΧ2 των τετράχρονων 250 και των δίχρονων 125, είχαμε δύο πανομοιότυπα βάθρα στα ισάριθμα σκέλη.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ανέστης Ράδος (Husqvarna), με δεύτερο τον Φραγκίσκο Ζούνη (ΚΤΜ) και τρίτο τον Δημήτρη Μπάκα (Yamaha).

Στη δίχρονη κλάση των 125 η πρωτιά πήγε στον Σωτήρη Φωτάκη (Yamaha), με δεύτερο τον Σωτήρη Θεοδωρίδη (GASGAS) και τρίτο τον Γεώργιο Γκαλίπη (ΚΤΜ).

Open

Με δύο νίκες στα ισάριθμα σκέλη ο Χρήστος Τομαράς (Honda) πρώτευσε στην Open κατηγορία, με δεύτερο τον Σταμάτη Δημολιάνη (GASGAS), ο οποίος τερμάτισε δεύτερος και τρίτος στα δύο αγωνιστικά σκέλη.

Την τρίτη θέση του αγώνα πήρε ο Θανάσης Αυγέρης (Yamaha), έχοντας σημειώσει τερματισμούς στις θέσεις 5 και 2 στα δύο σκέλη της κατηγορίας.

Senior

Μεγάλος νικητής στην Ολυμπία αναδείχθηκε ο Μάρκος Καρασακαλίδης (GASGAS), με δεύτερο τον Αλέξανδρο Καρανάση (Honda) και τρίτο τον Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλο (Suzuki), σε δύο ολόιδια βάθρα στα ανάλογα σκέλη του αγώνα.

ΜΧ85

Ο Κωνσταντίνος Μερκούρης (ΚΤΜ) πήρε δύο νίκες, ο Χρήστος Μπάζιος (Husqvarna) ακολούθησε με δύο δεύτερες, ενώ τρίτος στο σύνολο αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος (ΚΤΜ) με δύο τέταρτες θέσεις.

Τρίτοι στα δύο σκέλη τερμάτισαν οι Ελευθέριος Παπαδάκης (Yamaha) στο πρώτο και Χρήστος-Παναγιώτης Ταμβάκος (Yamaha) στο δεύτερο.

ΜΧ65

Γεώργιος Κουκαλιώτης (Yamaha), Γεώργιος Τσαλίκης (Yamaha) και Δημήτρης Φωτόπουλος (Yamaha) ήταν οι τρεις πρώτοι της κατηγορίας μετά από δύο σκέλη όπου οι δύο πρώτοι τερμάτισαν στις θέσεις 1-2, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Α’ σκέλος ανέβηκε ο Θεόδωρος Στρούγκης (Yamaha) και στο Β’ ο Φωτόπουλος.

ΜΧ Women

Η Ιωάννα Λάμπρου (Yamaha) πήρε τη νίκη κερδίζοντας και τα δύο σκέλη στην Ολυμπία, έχοντας πίσω της και στις δύο περιπτώσεις την αδελφή της Αμαλία, επίσης με Yamaha.

Δύο φορές στην τρίτη θέση, άρα και στο σύνολο τρίτη, αναδείχθηκε ο Δέσποινα Μανδάνη με Husqvarna.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon