.
Κατηγορία Motocross
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 11:31

Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδας 2018, 3ος αγώνας, Πύργος

Αναλυτικά αποτελέσματα

Φωτογραφίες: Θανάσης Ξένος

Με πολλές συμμετοχές και όμορφο καιρό διεξήχθη ο τρίτος αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Motocross Νοτίου Ελλάδος στα Δουνέικα Ηλείας.

Εκεί οι αθλητές αγωνίστηκαν στις κατηγορίες ΜΧ1/Expert, MX2, Open, καθώς και στις μικρές ΜΧ85 και ΜΧ65.

Expert

expert kouzis
Παναγιώτης Κουζής

Μάλλον αναμενόμενα, νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουζής (Honda), παρότι έχασε στο πρώτο σκέλος από τον Δημήτρη Κοντολέτα (Yamaha). Η τρίτη θέση του Κοντολέτα στο δεύτερο σκέλος ήταν αυτή που τον άφησε δεύτερο στο σύνολο, ενώ τρίτος κατετάγη ο Σταμάτης Λυρίου (ΚΤΜ), με μια δεύτερη και μια τρίτη θέση σε κάθε σκέλος αντυίστοιχα.

ΜΧ1

mx1 mourkos
Κωνσταντίνος Μούρκος

Ο Κωνσταντίνος Μούρκος (ΚΤΜ) με δύο νίκες σε ισάριθμα σκέλη πήρε και τη γενική πρωτιά, μπροστά από τον Χρήστο Κοτούλα (Yamaha) και τον Ηλία Ρηγάκο (ΚΤΜ).

ΜΧ2

mx2 vrettos
Νικόλαος Βρεττός

Γενικός νικητής αναδείχθηκε ο Νικόλαος Βρεττός (Yamaha) κερδίζοντας και τα δύο σκέλη της κατηγορίας, ενώ στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Απόστολος Καραφωτιάς (ΚΤΜ) με δύο δεύτερες θέσεις στους αντίστοιχους αγώνες.

Τρίτος κατετάγη ο Φώτης Κόλλιας με Yamaha, με μια τέταρτη και μια τρίτη θέση στα δύο σκέλη αντιστοίχως.

Open

open sotiropoulos 1
Νικόλαος Σωτηρόπουλος

Απόλυτη κυριαρχία της Yamaha στην κατηγορία αυτή, καθώς τρεις αθλητές με YZ450F κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις. Με δύο νίκες στα σκέλη της κατηγορίας ο Νικόλαος Σωτηρόπουλος ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, μπροστά από τον Διονύσιο Κονδυλόπουλο και τις δύο δεύτερες θέσεις του.

Τρίτος αναδείχθηκε ο Βασίλειος Μπαμπάς, με τερματισμούς στην τρίτη και τέταρτη θέση αντιστοίχως.

ΜΧ85

mx85 sarantinoudis 1
Μιχάλης Σαραντινούδης

Στα 85 κυβικά ο Μιχάλης Σαραντινούδης (Yamaha) δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον αγώνα με δύο πρωτιές στα σκέλη, ενώ οι δύο αναβάτες που τον ακολούθησαν κατά σειρά στο βάθρο, Νικόλαος Κανελλόπουλος (Yamaha) και Καμαρινός Παυλόπουλος (KTM) μοιράστηκαν από μια δεύτερη και μια τρίτη θέση σε κάθε σκέλος.

MX65

mx65 sakellariou
Μιχαήλ Σακελλαρίου

Στη μικρότερη κατηγορία των 65 κυβικών εκατοστών, νικητής αναδείχθηκε ο Μιχαήλ Σακελλαρίου (Husqvarna), νικώντας και στα δύο σκέλη του αγώνα.

Τον ακολούθησε ο Σωτήριος Φωτάκης (Yamaha) με δύο δεύτερες θέσεις και ο Παναγιώτης Κεραμιδάς (ΚΤΜ) με δύο τρίτες.

Αποτελέσματα

Φωτογραφίες Expert-MX1-MX2-Open

Φωτογραφίες MX85-MX65

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 11:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon