.
Κατηγορία Motocross
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 15:41

Πρωτάθλημα MX N. Ελλάδας 2017 – 4ος αγώνας, Άργος

 

Συνέχεια δράσης στο Άργος

 

Φωτογραφίες: CP Productions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος αγώνας για το πρωτάθλημα Motocross Ν. Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο Άργος.

Expert-ΜΧ1: Διπλή νίκη για Hjortmarker

Ο Eddie Hjortmarker (Suzuki) που είχε κερδίσει και την MX1 στον αγώνα της Πτολεμαΐδας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία Expert παίρνοντας την καρό σημαία και στα δύο σκέλη. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με δύο δεύτερες θέσεις τον ακολούθησε ο Παναγιώτης Κουζής (Honda) με τον Κυριάκο Κόττη να καταλαμβάνει την 3η θέση τερματίζοντας και τις δύο φορές τρίτος. Την 4η θέση στην κατηγορία κατέκτησε ο Φραγκίσκος Ζούνης (Yamaha) με δύο 4ες θέσεις, ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Ανδρέας Ανδρέου (Yamaha).

ΜΧ2: Τομαράς ο κυρίαρχος

Μία νίκη ακόμη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Χρήστος Τομαράς στην MX2 καταφέρνοντας να πάρει νίκη και στα δύο σκέλη του αγώνα. Πίσω του με δύο δεύτερες θέσεις τερμάτισε ο Νίκος Ξένος με τον Νίκο Βρεττό να ολοκληρώνει το βάθρο έπειτα από μία 3η και μία 4η θέση. Την 4η θέση της γενικής κατέκτησε ο Γιάννης Ρηγόπουλος (3-7) με τον Κυπριανό Κατζιλέρη να κατατάσσεται στην 5η θέση (7-4).

Open: Ο Δήμτσας νικητής, ο Μπαμπάς τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Δήμτσας ήταν ο αναβάτης που κατάφερε να κερδίσει και τα δύο σκέλη στην κατηγορία Open. Ωστόσο, για λόγους που δεν γνωρίζουμε ακόμη, ο Δήμτσας δεν βαθμολογήθηκε στην γενική (δεν πήρε καν κατάταξη), με τον Βασίλη Μπαμπά να ανεβαίνει τελικά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στην δεύτερη θέση ακολούθησε ο Νίκος Σωτηρόπουλος (2-2) με τρίτο τον Νίκο Μυλωνίδη (1-5). Τέταρτος γενικής ο Σταύρος Ροσσολάτος (5-6) με τον Κώστα Παπαδόπουλο (9-4) να κατακτά την 5η θέση στην κατηγορία.

MX85: Στον Μαυράκη η 1η θέση

Ο Σταύρος Μαυράκης ήταν ο μεγάλος νικητής στην MX85, έπειτα και από μάχη με τον Μιχάλη Σαραντινούδη, ο οποίος κέρδισε και το πρώτο σκέλος και μοιράστηκε τις νίκες με τον Μαυράκη. Τρίτος με δύο τερματισμούς στην 3η θέση ο Σωτήρης Πασπαλιάρης με τον Γιώργο Μαυράκη να καταλαμβάνει την 4η θέση γενικής. Την πεντάδα έκλεισε ο Νίκος Κανελλόπουλος.

MX65: Στον Φωτάκη η πρωτιά

Με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρώτο και νίκη στο δεύτερο σκέλος ο Σωτήρης Φωτάκης ήταν ο αναβάτης που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην MX65.  Ο Φωτάκης έχασε τη νίκη στο πρώτο σκέλος από τον Μιχάλη Σακελαρίου που ήρθε 3ος στο δεύτερο σκέλος για να κατακτήσει τελικά τη δεύτερη θέση στη γενική. Στην 3η θέση κατετάγη ο Δημήτρης Γανωτής, 4ος ο Γιώργος Αγιομαυρίτης, ενώ ο Γιώργος Βαγενάς κατέλαβε την 5η θέση γενικής.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 15:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon