.
Κατηγορία Motocross
Τετάρτη, 10 Μαϊος 2017 17:52

Παν. Πρωτ. ΜΧ 2017, 5ος αγώνας Χαλκίδα ΙΙ

 

Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Motocross, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα από την ΑΜΛΕΧ στην πίστα Πεί Δοκού. 

Στην ΜΧ1 ο Παναγιώτης Κουζής επικράτησε ολοκληρωτικά, ενώ στην MX2 ο Γιάννης Τουρατζίδης δεν άφησε κανέναν να τον αμφισβητήσει. Ο Ανδρέας Ανδρέου επικράτησε και πάλι στα δίχρονα 125, στην Open o Βασίλης Πακαταρίδης ήταν ο μεγάλος νικητής, ενώ στα Quad και Quad B, στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Κώστας Ντούζος και Βασίλης Τριανταφύλλου αντίστοιχα. Το μόνο αρνητικό από τον αγώνα της Χαλκίδας ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Στέργιου Κατσογρεσάκη (ΜΧ1) στον οποίο και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγώνες.

ΜΧ1 – Και πάλι Κουζής


Στην ΜΧ1 ο Παναγιώτης Κουζής επέστρεψε πειστικά στις νίκες επικρατώντας ολοκληρωτικά σστην κατηγορία, με τον Γιώργο Ηλιόπουλο να ανεβαίνει τελικά στο 2ο σκαλί του βάθρου (3-2), μπροστά από τον τρίτο Ανάργυρο Τσαρνά (2-4). Την τέταρτη θέση στο σύνολο κατέκτησε με μία 4η και μία 3η θέση ο Δημήτρης Κοντολέτας που δεν δείχνει ακόμη να έχει ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του, ύστερα από τον τραυματισμό του στην Πτολεμαΐδα. Στην 5η θέση, κάνοντας μάλιστα το 5-5, βρέθηκε ο Κυριάκος Κόττης (5-5).

ΜΧ2 – Τουρατζίδης Χ2


Ο Γιάννης Τουρατζίδης ήταν για μία ακόμη φορά ο κυρίαρχος στην κατηγορία MX2 παίρνοντας εύκολα τη νίκη δύο φορές. Στον βάθρο τον ακολούθησε ο Παναγιώτης Παπίλας με δύο δεύτερες θέσεις, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Νίκος Λυρίου ο οποίος τερμάτισε και τις δύο φορές τρίτος. Τέταρτος ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς (4-4) με τον Φραγκίσκο Ζούνη (5-5) να κάνει έναν καλό αγώνα κλείνοντας έτσι την πρώτη πεντάδα.

ΜΧ2Τ – Αχτύπητος ο Ανδρέου


Στα δίχρονα ο Ανδρέας Ανδρέου συνεχίζει να επικρατεί πλήρως των αντιπάλων του κάνοντας άλλο ένα εύκολο νταμπλ για την πρώτη θέση στη συνολική κατάταξη. Δεύτερος πίσω του ο Άγγελος Βογιατζής με δύο δεύτερες θέσεις με τον Κώστα Ευαγγελόπουλο να συμπληρώνει το βάθρο έπειτα από καλή εμφάνιση και τερματισμούς στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα στα δύο σκέλη. Την 4η θέση κατέκτησε ο Στέλιος Σκορδάς (5-3) με τον Φώτη Κόλλια (4-5) να ακολουθεί στην 5η θέση.

Open - Μάχη και Πακαταρίδης


Ο Βασίλης Πακαταρίδης (3-1) ήταν ο μεγάλος νικητής στην Open, με τον Χρήστο Τομαρά, που έκανε και την επανεμφάνισή του να αποτελεί τον μεγάλο του αντίπαλο και να τερματίζει πρώτος και τρίτος στα δύο σκέλη. Στην ισοβαθμία επικράτησε ο Πακαταρίδης με τον Σταμάτη Δημολιάνη να παίρνει και στα δύο σκέλη την 2η θέση και να συμπληρώνει έτσι το βάθρο ως τρίτος. Τέταρτος ο Βασίλης Μπαμπάς (4-4), ενώ στην 5η θέση τερμάτισε ο Χαρίδημος Τερζάκης (5-5).

Κατηγορία Quad – Ντούζος, ο συνήθης ύποπτος


Ο Κωνσταντίνος Ντούζος έδειξε ξανά ότι μόνο τυχαίες δεν είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί στα Quad φέτος και κατάφερε να πάρει μία ακόμη άνετη νίκη με στόχο φυσικά το πρωτάθλημα που ήρθε ακόμη πιο κοντά. Για το δεύτερο σκαλί του βάθρου είχαμε όμορφη μάχη μεταξύ του Απόστολου Τριανταφύλλου(3-2) και του Αλέξανδρου Κατσινέλη(2-3), με τον Κατσινέλη κερδίζει τελικά στην ισοβαθμία και τον Τριανταφύλλου να συμπληρώνει το βάθρο. Τέταρτος τερμάτισε ο Ζαχαριάς Χριστόπουλος(4-5), μετά από σταθερή εμφάνιση με τον Βασίλη Τριανταφύλλου (6-4) να κλείνει την πεντάδα.

Κατηγορία Quad B – Τριανταφύλλου ξανά


Ο Βασίλης Τριανταφύλλου (1-1) ήταν για μία ακόμη φορά ο πρωταγωνιστής κερδίζοντας και τον αγώνα της Χαλκίδας. Δεύτερος στον αγώνα με μία 3η και μία 2η θέση ο Ιωάννης Περπατάρης και τρίτος ο Νίκος Χριστόπουλος (4-3).

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Μαϊος 2017 18:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon