.
Κατηγορία Enduro
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 11:14

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2023, 6ος αγώνας, Άγιοι Θεόδωροι

Το πρωτάθλημα του 2023 έριξε αυλαία στην Κορινθία, σε έναν αγώνα με καλό καιρό, πολλές συμμετοχές και άρτια οργάνωση από τον Εκτός Δρόμου Ομάδα.

Με τους πρωταθλητές της χρονιάς να έχουν εν πολλοίς αναδειχθεί από τον προηγούμενο διπλό αγώνα της Καρδίτσας το τελευταίο σαββατοκύριακο του Νοέμβρη, ο καταληκτικός αγώνας του 2023 στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας προσφέρθηκε για όμορφο θέαμα και πολλές αγωνιστικές συμμετοχές χάρη και στη συνδρομή του Κυπέλλου Νότιας Ελλάδας που διοργανώθηκε παράλληλα.

Στη γενική κατηγορία EnduroGP ο Κίμωνας Καράμπελας (ΚΤΜ) ήταν αυτός που πήρε τη νίκη, μπροστά από τον Χρήστο Παπαθεοδώρου (Honda) και τον Νικόλαο Μουτσόπουλο (GASGAS).

ppenduro 6 agtheodoroi 9Χρήστος Παπαθεοδώρου (Honda)

O νεοαναδειχθείς πρωταθλητής, Παναγιώτης Κακολύρης (Beta), περιορίστηκε στη 10η θέση εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων με τη μοτοσυκλέτα του, ενώ και ο Παναγιώτης Κουζής (Fantic) εγκατέλειψε.

ppenduro 6 agtheodoroi 4
Νικόλαος Μουτσόπουλος (GASGAS)

Ας δούμε τι έγινε ανά κατηγορία στους Αγίους Θεοδώρους.

Ε1

Νικητής ήταν ο Παπαθεοδώρου, με δεύτερο τον Ιωάννη Χασάπη (ΚΤΜ) και τρίτο τον Απόστολο Ζβιντερίκο (ΚΤΜ).

Ε2

Στην πολυπληθέστερη κατηγορία του αγώνα νικητής αναδείχθηκε ο Μουτσόπουλος, μπροστά από τους Ζαφείρη Μαραγκό (ΚΤΜ) και Δημήτρη Μαραγκό (ΚΤΜ).

Ε3

Ο νικητής της γενικής κατάταξης, Καράμπελας, προφανώς επικράτησε και στην κατηγορία του, ενώ στο βάθρο τον ακολούθησαν οι Γεώργιος Μανωλίδης (Beta) και Κακολύρης.

ΕΝ

Από τους δύο συμμετέχοντες της κατηγορίας Νέων νικητής αναδείχθηκε ο Νικόλαος Μιχαηλίδης (Yamaha) και δεύτερος ο Ιωάννης Πασχαλίδης (Husqvarna).

ES

Στη Senior κλάση ο Αθανάσιος Γκαγκανάτσιος (Beta) πήρε τη νίκη, με δεύτερο τον Παναγιώτη Ζαφειρίου (ΤΜ) και τρίτο τον Παναγιώτη Κολλαρά (Husqvarna).

ppenduro 6 agtheodoroi 10
Παναγιώτης Κακολύρης (Beta)

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες Π.Π. Enduro 2023

Φωτογραφίες: Ε.Δ.Ο. / Beta Chachagias Racing Team

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon