.
Κατηγορία Enduro
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 12:17

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2024, 1ος αγώνας, Τρίκαλα

Αρχή νέα αγωνιστικής σεζόν με μεγάλο θριαμβευτή τον Αλέξιο Ζώρα στη νέα του GASGAS στα Τρίκαλα.

Ο εναρκτήριος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2024 έγινε το διήμερο 6 κι 7 Απριλίου στο Ρίζωμα Τρικάλων, υπό τη διοργάνωση της Μοτολέσχης Τρικάλων (ΜΟΛΕΤ) και με τον καιρό να χαρίζει ιδανικές συνθήκες.

Στη γενική κατηγορία EnduroGP ο μεγάλος νικητής του πρώτου αγώνα ήταν ο Αλέξιος Ζώρας (E2, GASGAS) που επικράτησε με σχεδόν 30 δευτερόλεπτα διαφορά του Παναγιώτη Κακολύρη (E2, Beta), ενώ τρίτος αναδείχθηκε o Κωνσταντίνος Γεροντάκης (Ε3, Beta).

Στις επιμέρους κατηγορίες τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα της χρονιάς είχαν ως εξής:

Ε1

Ο Ιωάννης Ντεβετζής (ΚΤΜ) πήρε άνετα την πρωτιά, με δεύτερο τον Ζαφείρη Μαραγκό (ΚΤΜ) και τρίτο τον Σπύρο Φλώρο (ΚΤΜ).

Ε2

Στην κατηγορία των δύο πρωταγωνιστών του αγώνα προφανώς ο Ζώρας πήρε τη νίκη από τον Κακολύρη, ενώ το βάθρο της Enduro 3 συμπληρώθηκε από τον Νικόλαο Μουτσόπουλο (GASGAS).

Ε3

Ο Γεροντάκης ήταν ο μεγάλος νικητής της της Enduro 3, μπροστά από τον Κίμωνα Καράμπελα (ΚΤΜ) και τον Χρήστο Παπαθεοδώρου (ΚΤΜ).

ΕΝ

Στην κατηγορία των Νέων η μοναδική συμμετοχή ήταν αυτή του Θεμιστοκλή Σαριδάκη με ΚΤΜ, ο οποίος φυσικά είναι και τυπικά ο νικητής του πρώτου αγώνα της.

ES

Στη Senior κλάση πρώτευσε ο Αθανάσιος Γκαγκανάτσιος (Beta), με δεύτερο τον Παναγιώτη Θέρριο (Yamaha) και τρίτο τον Παναγιώτη Μπελίτση (Yamaha).

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα

Ο επόμενος αγώνας είναι διήμερος και προγραμματισμένος για 27-28 Απριλίου 2024 στη Σπάρτη (ΑΜΟΣ).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 14:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon