.
Κατηγορία Enduro
Παρασκευή, 25 Μαϊος 2012 11:04

Παν. Π. Enduro 2012, 2ος και 3ος αγώνας, Σέρρες

 

Στα λημέρια του παγκόσμιου με λίγες συμμετοχές

 


Του Χρήστου Σώκου

Φωτογραφίες: racephoto.gr

anigif

Ο διήμερος αγώνας στην περιοχή των Σερρών διοργανώθηκε από την έμπειρη λέσχη της ΛΑΜΣ στα όμορφα χώματα που έχουν φιλοξενήσει τόσες φορές τους παγκόσμιους αναβάτες. Ο βροχερός καιρός τις προηγούμενες ημέρες φρόντισε να φτιάξει ιδανικές συνθήκες. Δυστυχώς όμως τα αυξημένα έξοδα ενός διήμερου αγώνα, σε συνδυασμό με την μεγάλη απόσταση των Σερρών από την Αθήνα και τις λίγες συμμετοχές αναβατών από την Βόρεια Ελλάδα, οδήγησαν σε ένα αποκαρδιωτικό συνολικό αριθμό συμμετοχών που έφτασαν μόλις τις 34.
Ο αγώνας είχε δύο ειδικές, μία ΜΧ στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας και μία εντούρο, διπλάσια σε διάρκεια, στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου.
Αγωνιστικά ο Βασίλης Σιαφαρίκας έφυγε ως ο απόλυτος κυρίαρχος μιας και κέρδισε τη γενική και τις δύο ημέρες.

Ε1


Ο Αλέξης Ζώρας (ΚΤΜ) πήρε με σχετική άνεση τη νίκη και τις δύο ημέρες κάνοντας σαφές ότι αποτελεί το κύριο φαβορί για το πρωτάθλημα.
Δεύτερος, επίσης και τις δύο ημέρες, τερμάτισε ο Μιχάλης Προβιάς (ΚΤΜ) αφήνοντας πίσω του τρίτο τον Γιώργο Μανωλίδη (Husaberg), ο οποίος αντιμετώπισε και ένα πρόβλημα με τους δίσκους συμπλέκτη αλλά το διόρθωσε εγκαίρως.
Οι Κων/νος Βύρας (Honda) και Γιώργος Τότσιος (ΚΤΜ) έκλεισαν την πεντάδα το Σάββατο ενώ την Κυριακή ο Λευτέρης Πανέτης (ΚΤΜ) και Τότσιος ήταν αυτοί που πήραν την τέταρτη και πέμπτη θέση.

Ε2
Και στην Ε2 δεν είχαμε μεγάλη μάχη για την πρωτιά, αφού ο Δημήτρης Τσακατσώνης (ΚΤΜ) πήρε εύκολα δύο νίκες.
Μία αξιοσημείωτη εμφάνιση και επίδοση στην δεύτερη θέση και τις δύο ημέρες ανήκει στον Πολ Νικολάου (ΚΤΜ), ο οποίος μετρά πάρα πολλά αγωνιστικά χρόνια και μπορεί ακόμα να πρωταγωνιστεί!
Το Σάββατο ο Χρήστος Παπαθεοδώρου (Honda) πήρε την τρίτη θέση με τους Νίκο Μπουρτζόπουλο (Husaberg) και Ανδρέα Γκλαβά (Beta) να συμπληρώνουν την πεντάδα. Την Κυριακή τρίτος τερμάτισε ο Γκλαβάς και ακολούθησαν οι Μπουρτζόπουλος και Σεβαστόπουλος (Husaberg).

E3
Τις λιγότερες συμμετοχές είχε η μεγάλη κατηγορία. Άνετος νικητής και της γενικής όπως αναφέραμε ο Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda). Δεύτερος ο Παναγιώτης Θερριός (ΚΤΜ) και τις δύο ημέρες. Το Σάββατο δεν υπήρξε αναβάτης να συμπληρώσει την τριάδα (!) ενώ την Κυριακή τρίτος ήρθε ο Θανάσης Παπαδημητρόπουλος (Gas Gas).

EN-ES

ΕΝ
Επίσης με τρεις συμμετοχές η κατηγορία των Νέων αναβατών. Ο Ηλίας Κυριλής (Beta) αναδεικνύεται σε ένα σοβαρό ταλέντο του ελληνικού χώρου αφού πήρε εύκολα δύο νίκες αλλά παράλληλα τερμάτισε και στην δεύτερη θέση της γενικής.
Μιχάλης Ντουζένης (Beta) και Θεόδωρος Πολυχρόνης (ΚΤΜ) ήρθαν δεύτερος και τρίτος.

ES
O Μανώλης Νανάκος (ΚΤΜ) ήταν αυτός που έφυγε από τις Σέρρες με δύο νίκες.
Το Σάββατο δεύτερος πίσω του τερμάτισε ο Πολυχρόνης Τασχουνίδης (ΚΤΜ) και τρίτος ο Θεόδωρος Αντωνιάδης (Beta). Την Κυριακή ο Αντωνιάδης ανέβηκε μία θέση, στην δεύτερη δηλαδή και τρίτος τερμάτισε ο Μανώλης Πασχαλίδης (ΚΤΜ). Σημειωτέον ότι την Κυριακή εκκίνησαν οι 4 αναβάτες από τους 9 του Σαββάτου.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon