.
Κατηγορία Enduro
Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2012 10:13

4ο Enduro Adventure 2012 - Ο αγώνας

 

Με 199 συμμετοχές!

 


Ο Αθλητικός  Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Λαγκαδά (Α.Μ.Ο.Λ.) διοργάνωσε το 4ο Enduro Adventure στον Λαγκαδά με τις συμμετοχές να φτάνουν τις εκατόν ενενήντα εννιά (199) εγγεγραμμένες.

Η προετοιμασία που υπήρξε από τον Α.Μ.Ο.Λ.  για την φετινή διαδρομή θέλουμε να πιστεύουμε ότι ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς με τις εναλλαγές των τερέν και το βαθμό δυσκολίας, με την άριστη σήμανση από την εκκίνηση έως τον τερματισμό ώστε να απολαύσουν όλοι οι αναβάτες την διαδρομή. Υπήρχε Extreme ειδική που βρισκόταν στον τερματισμό και ήταν το κερασάκι στην τούρτα, ώστε η μέρα να τελειώσει γεμίζοντας τις μπαταρίες των αναβατών.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα MOTOSTYL του Κώστα Αραμπατζή  για την παραχώρηση της τέντας για να στεγαστεί η γραμματεία μας, το κατάστημα Photo Factory του Γιάννη Σοφιανίδη για τις φωτογραφίες όλης της εκδήλωσης, τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε στο  τηλ. 6976832369 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το κατάστημα STAR Γεύσεις του Δημήτρη Πανδρειά που  προμήθευσε με κρύα σάντουιτς και χυμούς τα άτομα του Α.Μ.Ο.Λ.   που βοηθούσαν στα δύσκολα σημεία της διαδρομής, τους  φίλους μας από το Καπνόφυτο Σερρών που πάντα μας βοηθάνε  στην τεχνική υποστήριξη και  τους  χορηγούς επικοινωνίας  Enduro.gr,  Motoextreme, 89.0fm Rainbow, Bikeit.gr, το Dirtbike.gr  και το Motogr.tv, το lagadasonline.gr.

Περισσότερο από όλους θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς που μας στηρίζεται  ταξιδεύοντας από όλα τα μέρη της χώρας για να συμμετάσχετε στο 4ο Enduro Adventure.

Με εκτίμηση ,

Α.Μ.Ο.Λ.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon