.
Κατηγορία Enduro
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 13:23

Π.Π. Enduro 2019, 4ος αγώνας, Μέγαρα

Θρίαμβος Αλέξιου Ζώρα και ΚΤΜ

Φωτογραφίες: Άρης Καρυδάκης, KTM, Yamaha

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την εγγύτητα στην Αθήνα, ο τρίτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro συγκέντρωσε τριψήφιο αριθμό συμμετοχών και αποζημίωσε όσους έσπευσαν να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει τους κόπους της διοργανώτριας Λέσχης Μεγάρων και απέδωσε ένα βάθρο EnduroGP με τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές, καθώς αυτό κατά σειρά φιλοξένησε τους Αλέξιο Ζώρα (ΚΤΜ), Παναγιώτη Κακολύρη (Yamaha) και Νίκο Ζέρβα (Honda).

Ο Ζώρας είχε ξεκάθαρα ρυθμό νικητή στον αγώνα, παρά την αρχική πρωτοπορία που είχε πάρει ο Κακολύρης και τελικά κατάφερε να φτάσει στη νίκη με διαφορά άνω των 12 δευτερολέπτων από τον δεύτερο.

kakolyris

Ο Κακολύρης με τη σειρά του άφησε κοντά μισό λεπτό πίσω του τον Ζέρβα, που πήρε το τρίτο σκαλί του βάθρου μετά από μια σφικτή μάχη με έναν άλλο αναβάτη της Honda, τον Βασίλη Σιαφαρίκα.

Στην κατηγορία Ε1 ο Κακολύρης επικράτησε με άνετη διαφορά του δεύτερου Δημήτρη Βαρσάμη (ΚΤΜ), ενώ τρίτος κατετάγη ο Γιώργος Μανωλίδης (Yamaha).

Η Ε2 ήταν φυσικά υπόθεση του μεγάλου νικητή των Μεγάρων, Ζώρα. Δεύτερος στην κατηγορία ήρθε ο Ζέρβας και τρίτος ο Κίμων Καράμπελας με Gas Gas.

zerbas

Στην Ε3 ο Σιαφαρίκας ήταν αυτός που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με δεύτερο τον Γιάννη Τρίγκα (Beta) και τρίτο τον Χρήστο Παπαθεοδώρου (Honda).

Στην ΕΝ είχαμε μεγάλο νικητή τον Δημήτρη Μαραγκό με Yamaha, δεύτερο τον Ζαφείρη Μαραγκό με ΚΤΜ και τρίτο τον Γρηγόρη-Αλέξανδρο Καρίμαλη με Husqvarna.

Τέλος στην ES πρώτευσε ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος (ΚΤΜ), μπροστά από τον Παναγιώτη Ζαφειρίου (Suzuki) και τον Μιχάλη Μιμίκο (ΚΤΜ).

Φωτογραφίες 1

Φωτογραφίες 2

Φωτογραφίες 3

Φωτογραφίες 4

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 16:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon