.
Κατηγορία Enduro
Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 14:58

Π.Π. Enduro, 5ος αγώνας, Άργος - Όλα τα αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro (και όχι ο 4ος, όπως λανθασμένα αναφέρεται στα επίσημα αποτελέσματα, καθώς ο πρώτος αγώνας στον Ωρωπό ήταν διπλός) που φιλοξενήθηκε στην πανέμορφη φύση του Άργους.

Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες.

Γενική

Ο Παναγιώτης Κακολύρης (Yamaha) πήρε τη νίκη της Γενικής κατάταξης του αγώνα, μετά από σκληρή μάχη με τον Δημήτρη Βαρσάμη (ΚΤΜ). Τρίτος αναδείχθηκε ο Αλέξιος Ζώρας, επίσης με ΚΤΜ.

ppenduro 5 geniki

Ε1

Αναμενόμενα, οι δύο πρώτοι της Γενικής ήταν και οι δύο κυρίαρχοι της Ε1, ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Μιχαήλ Ντουζένης με Honda.

ppenduro 5 e1

E2

Ο τρίτος της Γενικής, Αλέξιος Ζώρας, πήρε με την ΚΤΜ του την πρωτιά της Ε2. Αρκετά πιο πίσω σε χρόνο, ο δεύτερος της κατηγορίας ήταν ο Νικόλαος Ζέρβας (Honda) και τρίτος ο Ιωάννης Χασάπης (ΚΤΜ).

ppenduro 5 e2

Ε3

Ο Βασίλειος Σφαρίκας (Honda) πήρε την πρωτιά της κατηγορίας του, μπροστά από τον Χρήστο Παπαθεοδώρου (Honda) και τον Γεώργιο Θεοδωρίδη (ΚΤΜ).

ppenduro 5 e3

ΕΝ

Ο Δημήτρης Μαραγκός πρώτευσε εδώ με Yamaha, μπροστά από τον Ζαφείρη Μαραγκό (ΚΤΜ) και τον Γρηγόρη Καρίμαλη (Husqvarna).

ppenduro 5 en

ES

Ο Αθανάσιος Γκαγκανάτσιος επικράτησε στην κατηγορία με ΚΤΜ, με δεύτερο τον Μιχάλη Μιμίκο (ΚΤΜ) και τρίτο τον Πολύκαρπο Νικολάου (ΚΤΜ).

ppenduro 5 es

EHobby

Ο Γεράσιμος Γκόγκας (ΚΤΜ) νίκησε, με δεύτερο τον Παναγιώτη Κολλάρα (Sherco) και τρίτο τον Ευάγγελλο Νικητέα (ΚΤΜ).

ppenduro 5 ehobby

EOpen

Οι τρεις αναβάτες της κατηγορίας κατατάχθηκαν ως εξής: Πρώτος ο Βλαντιμίρ Πούλος (Honda), μπροστά από τους Αντώνιο Μακαρόνα (ΚΤΜ) και Χαράλαμπο Δημόπουλο (ΚΤΜ).

ppenduro 5 eopen

Junior Sprint

Μεγάλος νικητής των Junior ήταν ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης (Beta), δεύτερος ο Νικόλαος Μιχαηλίδης (Yamaha) και τρίτος ο Νικόλας Αναστασόπουλος (ΚΤΜ).

ppenduro 5 juniorsprint

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 15:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube