.
Κατηγορία Enduro
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 16:05

Π.Π. Enduro 2019 - 3ος αγώνας, Σέρρες

Τα αποτελέσματα του 3ου αγώνα

Ολοκληρώθηκε και ο 3ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες με τον Αλέξη Ζώρα να κατακτά τη νίκη στην κατηγορία του αλλά και στην EnduroGP. Ειδικότερα τα αποτελέσματα για τον 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro έχουν ως εξής:


Κατηγορία EnduroGP

pp enduro 3os agonas endurogp

Τον νικητή Αλέξιο Ζώρα, ακολούθησαν στο βάθρο της EnduroGP οι Βασίλης Σιαφαρίκας και Παναγιώτης Κακολύρης.

Κατηγορία E1

pp enduro 3os agonas e1

Στην Ε1 ο Παναγιώτης Κακολύρης ήταν ο κυρίαρχος της κατηγορίας έχοντας στην δεύτερη θέση τον Δημήτρη Βαρσάμη και στην τρίτη τον Γιώργο Μανωλίδη

Κατηγορία E2

pp enduro 3os agonas e2

Ο Αλέξιος Ζώρας ήταν φυσικά ο νικητής και στην κατηγορία του, την Ε2, με τους Νίκο Ζέρβα και Γιώργο Κοινωνά, να τερματίζουν πίσω του στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Κατηγορία E3

pp enduro 3os agonas e3

Η E3 είδε τον Βασίλη Σιαφαρίκα να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με τον Γιάννη Τρίγκα να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση και τον γιώργο Θεοδωρίδη να τερματίζει τρίτος.

Κατηγορία EN

pp enduro 3os agonas en

Στην EN οι τρεις αναβάτες του βάθρου ήταν ο νικητής Γρηγόρης Καρίμαλης, ο Δημήτρης Μαραγκός που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί και ο τρίτος Ζαφείρης Μαραγκός.

Κατηγορία ES

pp enduro 3os agonas es

Τέλος, στην κατηγορία ES ο μεγάλος νικητής ήταν ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος, με τον Μιχάλη Μιμίκο να τερματίζει στην δεύτερη θέση και τον Πολύκαρπο Νικολάου στην τρίτη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 16:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon